Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

krdiyi inbizatlar götürdü
msnde konusuyoduk bi baktım kermit ben gidiyorum akıbetim hakkında endişelenme paşa paşa yatıp çıkarım dedi kayboldu :nazar:

gubik bundan sonra seni cooook güzel günler bekliiiihihoyyyt
anaya babaya hesap vermek yok artik istedigin gibi yatar kalkar gezersin, istedigin zaman temizlik yaparsin ev kokarsa koksun bosverrrmirmirmirmir
artikin hür gubiksin sen:eek: herkeslerden uzak kafani dinle az oh be varmi evli olmak gibisizemuszemus enisteyide bosver onu haledersin senkaydirigubbakcemile
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus​

[ görüşlerine çok önem verdiğim bi insansın gurbaacım.. tanışmak fırsat olmadı ama özellikle makyaj konusunda bilgilerinden çok istifade ettim.. Allah yuvanızdan huzuru neşeyi sevgiyi saygıyı eksik etmesin..mutluluklar...

gurbık nan senı özluycem aklımın ucundan geçmezdı
sana hıc kıl olmadım hep cok sevdımm bılesın
cok mutlu olursun ınş
o kırmızı elbıseyı satmadan ıcın genede bişi demıyom bılesın
hee benım adımı yazsana ayakkabının altına

gubik bundan sonra seni cooook güzel günler bekliiiihihoyyyt
anaya babaya hesap vermek yok artik istedigin gibi yatar kalkar gezersin, istedigin zaman temizlik yaparsin ev kokarsa koksun bosverrrmirmirmirmir
artikin hür gubiksin sen:eek: herkeslerden uzak kafani dinle az oh be varmi evli olmak gibisizemuszemus enisteyide bosver onu haledersin senkaydirigubbakcemile
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

zemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemus
zemuszemus​

dimi len gımısım..
ben süslenim püslenim ortalıkta salınıyım de yemegi bulaşigi çamasiri kim hallederse halletsin artık orası beni bağlamıyo sositososito-tatlicadiarzu-

[ görüşlerine çok önem verdiğim bi insansın gurbaacım.. tanışmak fırsat olmadı ama özellikle makyaj konusunda bilgilerinden çok istifade ettim.. Allah yuvanızdan huzuru neşeyi sevgiyi saygıyı eksik etmesin..mutluluklar...

tatlım benim, çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

olmas kismecikler senin yerini dutamaaas kermitim
kisme senin gibi vıraklayamas mafoldumben
paraynan saadet olmas mafoldumben

len pasaklı paraylan gurbaa oluyo da saadet niye olmasın
daha mı elit bi hatun kendileri :eek:lmaz:-tatlicadiarzu-

gurbık nan senı özluycem aklımın ucundan geçmezdı
sana hıc kıl olmadım hep cok sevdımm bılesın
cok mutlu olursun ınş
o kırmızı elbıseyı satmadan ıcın genede bişi demıyom bılesın
hee benım adımı yazsana ayakkabının altına

böcüüüm benim
senlen selinin bendeki yeri accuk farklıdır
yani böyle yaramaz laftan anlamayan minik kız kardeşim gibisiniz ikinizde
seni cok seviyorum kuşum

bu arada şu adamı bi dinleyin...
bela bişi, kitliyor insanı resmen...
düğünümüzde ilk giriş parçamız amcamızın farklı bi eseri eşliğinde olacak
bu bile ayrı bi heyecan benim için...
Sıradan Bir İnsan Gibi, Olarak!: Piyano & Keman Resitali - Farid Farjad

aklında birisi varsa sakıno nu buraya koma ben sana soylım.saçını başını yolarım bize akıl virmeye kalkısırsa:)))))))))))))))))))))

Soyle ara sia konuscak bile seninle, seni cok seviyrem kiz delus, Allah bi yastikda kocatsin, insallah herseyin guzel olur, sevgi saygi hosgoru ne varsa hep sizinle olsun Allah'im hic bozmasin insallah guzelim, yuvanda huzur mutluluk hic eksik olmaz insallah,
Tebrik edyorum seni guzel bacim ...

Soyle ara sia konuscak bile seninle, seni cok seviyrem kiz delus, Allah bi yastikda kocatsin, insallah herseyin guzel olur, sevgi saygi hosgoru ne varsa hep sizinle olsun Allah'im hic bozmasin insallah guzelim, yuvanda huzur mutluluk hic eksik olmaz insallah,
Tebrik edyorum seni guzel bacim ...

corumlum
Allah razı olsun canımındibisi opuyorumnanaktan
ben de seni çok seviyorum Şeniz

gubikim o dediklerin 1 saatlik is tas catlsin 2 saat bulasigi camasiri makina yikiyo olm gerisi
42_002.gif

bigün pide bigün pizza bigün dürüm siparis edersin olar biter:içelim:geri kalan 4 günde atkIn sen yemege götürür
58_002.gif

hatta kk da bi arkadas manti bilem satiyodu , ben yaptim der korsun atkInin önüne:icecream:
smiley81.gif

X