- 9 Ocak 2008
- 3.432
- 2
-
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
canım benim,
ne desem bilemiyorum
benim gibi laf cambazı biri bile kilitlenip kalabiliyor nadiren de olsa...
Allah güzel yüreklerinize üzüntü yüzü göstermesin hiç...
çok ama çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
bu arada avatara bayildim, tam benlik -tatlicadiarzu-
yok güllüş, arada sevmeyenler de geliyo görüyorum kaydirigubbakcemile3
sağolsunlar bişi yazık çizmeden gidiyolar, minnettarım opuyorumnanaktan
kız sende yarın birgün arkadaşlar vajinusmus oldum, netcem diye gelmeyesinakannehir
Kız siz iftar şeediyonuz dimi. Krdi menüde ne vardı şekerim, ona göre belki gelebülürüm:smiley-cool:, kesin uyduruk bir menü hazırlarsın, zati misafirin eynur olduğuna göre daha güzelini hazırlamana da değmez :dilcikar:
şii kermit beni bak, gerdek gecesi telefonun açık olsun tamam mı lan.:smiley-cool:
Kız siz iftar şeediyonuz dimi. Krdi menüde ne vardı şekerim, ona göre belki gelebülürüm:smiley-cool:, kesin uyduruk bir menü hazırlarsın, zati misafirin eynur olduğuna göre daha güzelini hazırlamana da değmez :dilcikar:
kız o bize yemek mi yapar
çadıra götürcek
kız böcüüüm
senin de nişanlandıgını gördüm ya gözüm arkada kalmaz gaaari kaydirigubbakcemile3
ne muhabbetler ne gırgırlar cevirdiydik dimi evlilik topüümüzde
hey gidi günler hey...
inşallah sen de çok mutlu olursun bitanem
Allahım utandırmasın ne seni ne beni ne de bu ulvi amaç için birleşmiş ciftleri...
[/B]
hehehehe, aferin krdi ye, körle yatan şaşı kalkıyormuş, ispatlandı artukun.:icecream:, Benle ev arkadaşlığı yapa yapa bu hale geldi çakkaaallşakkıdı
ay dimeyin be gidiyonmu giz essashtan
gelin olmus gidiyorsun bize vedaaa ediyorsun
gurbacim sen mutlu olda istersen bi daha hic gelme kk ya ama ben sen resim koyacan diye bekliyordum be
amin canım amin...tebrik ederim gurbaa bu foruma ilk uye oldugum andan itibaren dikkatimi ceken ilk uyediniz halada oylesiniz harbi ve dobra yorumlarinizla sizi cok takdir etmisimdir .Allah mutlu,mesut ve bahtiyar etsin yuvanizdan mutluluk hic eksik olmasin.
kız sende yarın birgün arkadaşlar vajinusmus oldum, netcem diye gelmeyesinakannehir
gurbaam canin sagolsun al senin olsun tüm avatarlar.. :asigim: -tatlicadiarzu-
güzel dileklerin icinde tsk ederim..insallah hepimiz süresiz mutlu oluruz..
ve insallah allahim sanada bizimki gibi bir simay nasip eder :icecream:
nasil haberimiz olacak bilmiyorum ama senin uzaklarda ( bana en az 4 bin km senağlama ) mutlu oldugunu bilmek yeticek bi sekilde :gitme:
sevgili gurbaa beni pek tanımazsın ama ben seni bazen sivri bazen alaycı yorumlarınla tanıdım.
kk nın haylaz kızıymışsın ...
gitme bundan sonradan kk nın haylaz garısı ol.
Hayatını hayal ettiğin gibi yaşa.
mutluluklar...
şii kermit beni bak, gerdek gecesi telefonun açık olsun tamam mı lan.:smiley-cool:
tüm şu yazılanları okuduktan son ra koca bir yumru geldi boğazıma oturdu :gitme:
ne zor şeymiş ayrılıklar :gitme:
tüm bunların suçlusu benim :gitme:
kötümü yaptım neee
güccük kurbağa burda yaşlansamıydııı :gitme::çok üzgünüm:
napcan kızım telefonu
gel hep beraber bi ağva havası alalımm