Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

çok çok mutlulular dilerim.opuyorumnanaktan

Allah razı olsun bitanem Şeniz

:1shok:akannehir sınır tanımam diosunnnn

o diilde bahomudur ne acıdım valla çocuğa acep neynen karşılaşcanı biliyomuki önden accuk çıtlatsaydın bare

süprüs olsun dedimdi hata mı ettim ki mafoldumben

gurbiş osoma talip delikafadulden
kızımızı nasıl bilirsin :nazar:

valla kızımızı yakından tanımıyorum ama osoyu tanıyorsam şu tablööyü gördüğü an seni geberteceğinden hiç süphem yok :lepi:
alkisalkisalkis

denizim ben sevdiceğimle ilk taniştigim ilk göz göze geldigim gün doğdu bu adamla evleniceem içime :asigim:
o benden daha cekingendi
normalde alışmışım ya peşimden koşulmasına (çaktırmadan hava atan üye simili :smiley-cool:) o hali çok sinirime gitmişti
hatta hasbişi arayıp "hiç bi erkek için ilk adımı atan ben olmadım, ugrasamam ben bununla :dilcikar:" demiştim :roflol:
fakat işte nasip...
bişiyler kırdı inadımı ve o gün birleşen ellerimiz hiç ayrılmadı bugune dek :asigim:

[/B]

iyi yapmışsın gurbaammm şeyinden tutmakla kalbinden yani sengözlerimebaksanab hiçte ayrılmasın elleriniz Şeniz mutluluklar....

çiçeğim evliler kervanına katılacaksın sonundaa anam herşeyin hızlı oldu söz, nişan, düğün bu ne be anacım yaaa

kopamazsın sen burdan hiç üzülmüyorum bu yüzden bi yerlerden bulup buluşurup bi kabloyu sokacaksın bi bilgisayara eminim....

yine de insan bi tuhaf oluyor böyle evlilik durumlarını görünce ister istemez....

hep güzel yüzün gibi, güzel dilin gibi, için gibi, sen gibi mutlu ol arkadaşım canımsın....

(arada bi gel mesaneye de daha far paleti neyim almadım almasamda beraber bakalım çok motive ediyor çiçeğim:)))

len kermit takıldın kaldın buraya, epilixir başlığına gel hele bi.
benim mesacım da kaynadı burda, görmedin zaten :gitme:

VALLA BEN GURBİŞ DİYE TANIRIM KENDİLERİNİ a.s

NEDENDİR BİLMEM AMA BENDE HAFİFTEN ÇATLAK İMAJI BIRAKTI:roflol::roflol:
TATLI TATLI ATIŞIR MİLLETLE, BEN SEVEREK OKURUM YAZDIKLARINI:1rolleyes:
HEP MUZİPLİK PEŞİNDE SANKİİkaydirigubbakcemile3 NEDENDİR BİLMEM AMA BANA ÖYLE GELİYOR :roflol:
KENDİSİNİ YAKİNEN TANIMAYI ÇOK İSTERDİM EMMEEE KISMET OLMADI :sm_confused:
AMA BURDAN TANIDIĞIM KADARIYLA ÇOK SEVERİM CADIYI:1hug:

KIZ GURBİŞ GELİN OLUP SENDE ANKARAYA GELSENE kaydirigubbakcemile5
AAYYYYYY NE GÜZEL OLURDUUUU:1hug:

NEYSE NE DİYELİM ALLAH BİR YASTIKDA KOCATSIN GURBİŞİM:1hug:
BOY BOY BEBELERİNİZ OLSUN İNŞALLAH :emir_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
MUTLULUK RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM:1hug:a.s. (GERDEK GECESİ HARİÇ:roflol::roflol:)

Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar.evlenince bizi unutma kız gurbaaa

iyi yapmışsın gurbaammm şeyinden tutmakla kalbinden yani sengözlerimebaksanab hiçte ayrılmasın elleriniz Şeniz mutluluklar....

amin denizim, darisi başına tez vakitte opuyorumnanaktan

çiçeğim evliler kervanına katılacaksın sonundaa anam herşeyin hızlı oldu söz, nişan, düğün bu ne be anacım yaaa

kopamazsın sen burdan hiç üzülmüyorum bu yüzden bi yerlerden bulup buluşurup bi kabloyu sokacaksın bi bilgisayara eminim....

yine de insan bi tuhaf oluyor böyle evlilik durumlarını görünce ister istemez....

hep güzel yüzün gibi, güzel dilin gibi, için gibi, sen gibi mutlu ol arkadaşım canımsın....

(arada bi gel mesaneye de daha far paleti neyim almadım almasamda beraber bakalım çok motive ediyor çiçeğim:)))

1 yıldır far paleti alcaz Allah bizi napmasın delikafadulden
inşallah senin de Aliyle evlilik haberlerini alırım arzum
istanbula gelirseniz de beklerim kapim ardına kadar açık biliyosun Şeniz

kanka fuşya renk elbise al dedin aldım
umarım pişti olmam kimseylen düğünde

kanka valla benlen pişti olmadıgın sürece sorun yok aşkitom biliyosun -tatlicadiarzu-

denizim ben sevdiceğimle ilk taniştigim ilk göz göze geldigim gün doğdu bu adamla evleniceem içime :asigim:
o benden daha cekingendi
normalde alışmışım ya peşimden koşulmasına (çaktırmadan hava atan üye simili :smiley-cool:) o hali çok sinirime gitmişti
hatta hasbişi arayıp "hiç bi erkek için ilk adımı atan ben olmadım, ugrasamam ben bununla :dilcikar:" demiştim :roflol:
fakat işte nasip...
bişiyler kırdı inadımı ve o gün birleşen ellerimiz hiç ayrılmadı bugune dek :asigim:

[]

gurbacım işte bu senin dediklerin insanın kısmeti oluyo
eğer birisi kısmetimizde varsa insanın ağzı dili tutluyo
bir anda evlenmiş oluyosunnn

X