eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 arkadaşlar çok şık zarıf bır takım beğendim güral porselenden.Fıyatıda 500'den 400 'e düşmüş kampanyadan dolayı.eskı bır marka zaten.Kullanan arkadaşlardan yorum alabılırmıyoım..:)
arkadaşlar çok şık zarıf bır takım beğendim güral porselenden.Fıyatıda 500'den 400 'e düşmüş kampanyadan dolayı.eskı bır marka zaten.Kullanan arkadaşlardan yorum alabılırmıyoım..:)
D demi79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2012 166 0 66 Avusturya 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 Karaca tavsiye edebilirim :)
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 demi79 .!.: Karaca tavsiye edebilirim :) Genişletmek için tıkla... canım çok sağol ama karacayı kalıte olarak beğenmıyorum.
demi79 .!.: Karaca tavsiye edebilirim :) Genişletmek için tıkla... canım çok sağol ama karacayı kalıte olarak beğenmıyorum.
pembeqelin Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 108 7 96 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #4 bende yemek takımımı yeni aldım güral porselen henüz kullanmamış olsam da iyiler arasında olarak duyduğum markalardan biri.
bende yemek takımımı yeni aldım güral porselen henüz kullanmamış olsam da iyiler arasında olarak duyduğum markalardan biri.
nazlihilal AnneOldumBen Kayıtlı Üye 2 Nisan 2011 1.883 7 158 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #5 beğendiğin modelin fotosu varsa koyabilir misin merak ettim. ve bende hangi marka alsam diye düşünüyorum karar veremedim :S
beğendiğin modelin fotosu varsa koyabilir misin merak ettim. ve bende hangi marka alsam diye düşünüyorum karar veremedim :S
xKaderimsin ♥Seninolsunbenimömrü m. Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 484 0 46 Almanya 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #6 Ben güral ve karaca kullaniyorum (günlük güral misafirlik karaca) Ikisindende cooook memnunum :) hic sorun yasamadim:) tavsiye edebilirimmm
Ben güral ve karaca kullaniyorum (günlük güral misafirlik karaca) Ikisindende cooook memnunum :) hic sorun yasamadim:) tavsiye edebilirimmm
A anj Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2011 66 0 36 Ankara 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #7 Kızlar bildiğim kadarıyla yerli markalar daha kaliteli ve güvenilir. Bende güraldan aldım yemek takımlarımı. Ve kullananlardan hiç şikayet duymadım.
Kızlar bildiğim kadarıyla yerli markalar daha kaliteli ve güvenilir. Bende güraldan aldım yemek takımlarımı. Ve kullananlardan hiç şikayet duymadım.