Gür ve kalin kaşlar için!

yasder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
2
0
1
Ankara
Merhaba arkadaşlar gür ve kalin kaş lar icin minoksil onerdi arkadaslarim bilgisi olan varsa lütfen yazsın. .

Minoksil sacta iyidir tavsiye etmem cogu kisiye ters etki eder yani tamamen dökebilirde.. gülbirliğin vazelinini bul içi pembe olani sabah aksam kaşlarinin cikis yonunde sur ters yonde surmeki kirilmasin ama iyice yedir 1 ay boyunca dene.vazelinin icinde yag orani yuksek oldugu icin ve kalin tabaka halinde oldugu icin gozeneklerinden iyice alicaktir iceriye %100 cikar diyemem ama deniyen musterilerim cok memnun

Minoksil sacta iyidir tavsiye etmem cogu kisiye ters etki eder yani tamamen dökebilirde.. gülbirliğin vazelinini bul içi pembe olani sabah aksam kaşlarinin cikis yonunde sur ters yonde surmeki kirilmasin ama iyice yedir 1 ay boyunca dene.vazelinin icinde yag orani yuksek oldugu icin ve kalin tabaka halinde oldugu icin gozeneklerinden iyice alicaktir iceriye %100 cikar diyemem ama deniyen musterilerim cok memnun

Bunu ilk defa duydum canim bende denicem kesinlikle😬

niveanın mor kaplı kremi test edilip onaylandı arkdşm inanılmaz memnun kaldı ve bende basladım bakalım 1 ay sora daha belli olur. sadece tavsiye:34:

niveanın mor kaplı kremi test edilip onaylandı arkdşm inanılmaz memnun kaldı ve bende basladım bakalım 1 ay sora daha belli olur. sadece tavsiye:34:

sarımsak sürün kremlerden daha iyi :) Hatta benim gözümde arpacık çıkmıstı sarımsak tutmustum biraz arpacık tam kırpık dıbındeydı.Bilmiyordum kirpik gurlestrdıgını falan.2 gun gecmedı tuttugum yerde yenı kırpık cıktı.Şok oldum:75:

sarımsak sürün kremlerden daha iyi :) Hatta benim gözümde arpacık çıkmıstı sarımsak tutmustum biraz arpacık tam kırpık dıbındeydı.Bilmiyordum kirpik gurlestrdıgını falan.2 gun gecmedı tuttugum yerde yenı kırpık cıktı.Şok oldum:75:

sarımsak saçta iyi oldğunu duydum evet kokusuna tahammülüm yok sadece :1:

Merhaba arkadaşlar gür ve kalin kaş lar icin minoksil onerdi arkadaslarim bilgisi olan varsa lütfen yazsın. .

Merhaba, " kirpik ve kaş uzatmak isteyenler mutlaka okusun! " adlı başlıkla aratırsan cnm, 35 sayfalık bu konu üzerine geniş bir yazışma bulabilirsin.
:) sevgiler.

canim kas yapinda yoksa kalinlik ve gurluk.kendini yorma DNA ni yada ırkını degistiremezsin .sarimsagi sogani kremi eoseyi kasin gurlesmesi icin herrr seyi denemis 32 yasinda biri olarak sana sunu soyleyim... 1. uc dort seansla jiletlersen cogalir,2. uygun ve kalici kas kalemi ile boyarsan yogun gorunur. diger yontemler dokulen kasa bakim yapar sadece. ha denedim sonuc aldim diyenler o sonucun keyfini ancak 1 ay yasarlar sonrasinda ise birikmis kaslar toplu halde dokulur,kas gercek yapisina geri doner.

Sarımsak canım kreme gerek yok ez ve sür bır ayı bulmaz sıklasır uzar ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back