ilk soru benden olsun mu
ben de bu ısırgan otunu denemek istiyorum
ne zamandır kullnıyosun ?
aktardan kurusunu mu alıyosun yoksa pazarlarda falan satılıyomuş öyle mi yaz bitkisi sanırım ama
ben kurusuyla yapıorm ama tazeside kullanılıo cnm ben 4 haftadr fln kullanıorm minik minik saclarm ckmaya basldı bile
slm kızlar uzun arastırmalarm sonunda devam ettigim kürlerimi sizlerle paylasmaya karar verdim.. ilk olarak hergn veya 2 günde bir (sac tipim yaglı old için genel olarak hergün) rutin yıkamamı kendi yaptığım sarmsaklı sampuanm ile yapıorm, haftada bi sinamekili kür , sacımın seyrek görünen bölümlerine yılan yağı.. ve hergün veya 2 günde bir de ısırgan otu kaynatıorm, içine bi tutam sinameki ile birlikte son durulama suyumu ısırganla yapıorum ama dikat edin saclar enseye fln gelince kasıntı yapıo ve simdi de sac uclarıma jojoba yagı alıcam yardımcı olablcegm konularda sorularınızı bekliorum canlar
merhaba bende birşey sormak istiyorum benim saçlarım yeterince gür dökülme gibi bir problemimde yok yalnızca kuaförde saç rengimi değiştirilirken açıcı kullandılar saçlarım eskisi gibi canlı parlak değil ve çok kırık ben hem eskisi gibi canlı parlak olsun istiyorum hemde çabucak uzasın istiyorum kestire kestire bişey kalmadı ne tavsiye edersiniz ?
yılan yağını tavsiye ederim ben tam 1 ay kullandım, 3 günde 1 olarak
içine hint yağı (besleyp uzamasını hzlandırır) menekşe yağı(kepeğe sac derisinn onarılmasına ve kounun hafiflemesine iyi gelir) bi de susam yağı kullanmıstım (saçı güclendirir) 1 ayda ilk yıkamda daha rahat taranmaya ve yumusaklasmaya basladı.. bi ay kullandıktan sonra ara verdiğimde de gözle görülür bi uzama olmustu aclarımda istersen tatlı badem yağı da kullanabilirsin ama ben sacların rengini koyulastırabilecegi icin eklemedim..
yılan yağı hint yagı ve susam yagı nı 1 sise, menekse yağını da daha az fısfıslı bi şise ye koyup sac derisine masaj yaparak uygularsan 2-3 saat durması yeterli veya geceden yapıp sabaha da yıkayabilirsin 2 kez sampuanlaman gerekebilir yıkarken tam yağdan arınması icin.
veya bal da kullanamılırsın maske olarak cılde de saca da cok faydası var ama yag kadar etkil olmaz inş yardmcı olabilmisimdir tatlm
tşkr ederim bu karışımı saç diplerime uyguluyorum sadece dimi bir iki saat bekle sonra hafta 2 kere yaparım inş.eskisi gibi canlı ve parlak olur ve uzar
bir ay yaptıktan sonra 1 kac hafta ara verrsen degsimi farkedrsn cnm sonra yeniden baslarsın
tmm cnm çok tşkr ederim bu hafta hemen başlamalıyım inş.faydası olur yazarım buradan
yılan yağını tavsiye ederim ben tam 1 ay kullandım, 3 günde 1 olarak
içine hint yağı (besleyp uzamasını hzlandırır) menekşe yağı(kepeğe sac derisinn onarılmasına ve kounun hafiflemesine iyi gelir) bi de susam yağı kullanmıstım (saçı güclendirir) 1 ayda ilk yıkamda daha rahat taranmaya ve yumusaklasmaya basladı.. bi ay kullandıktan sonra ara verdiğimde de gözle görülür bi uzama olmustu aclarımda istersen tatlı badem yağı da kullanabilirsin ama ben sacların rengini koyulastırabilecegi icin eklemedim..
yılan yağı hint yagı ve susam yagı nı 1 sise, menekse yağını da daha az fısfıslı bi şise ye koyup sac derisine masaj yaparak uygularsan 2-3 saat durması yeterli veya geceden yapıp sabaha da yıkayabilirsin 2 kez sampuanlaman gerekebilir yıkarken tam yağdan arınması icin.
veya bal da kullanamılırsın maske olarak cılde de saca da cok faydası var ama yag kadar etkil olmaz inş yardmcı olabilmisimdir tatlm
benimde açık bölgelerim için yılan yağını aldım bir sefer kullandım ama yıkarken sinir olsum o saçı arındırıyım diye dellendim.bende şampuanıma kattım yılan yağını :82:nasıl
benimde açık bölgelerim için yılan yağını aldım bir sefer kullandım ama yıkarken sinir olsum o saçı arındırıyım diye dellendim.bende şampuanıma kattım yılan yağını :82:nasıl
ben kurusuyla yapıorm ama tazeside kullanılıo cnm ben 4 haftadr fln kullanıorm minik minik saclarm ckmaya basldı bile
Saclarimda inanilmaz dokulme ve ust kisimlardada seyrelme var,aktardan susam yagi badem yadi isirgan otu yagi corekotu yagi,menekse yagi cam terbenti alip karistrdim,ayricada entele kullanmaya basladim,enteleyi 5.yapisimda cok fazla kasinti oldu,bnim sacim normalde cok zor uzar 3ayda 2cm bile olmaz ama bu entele gercekten uzatio.ama sac cikarma konusunda simdilik bi degisiklik yok.bana isirgani nadil kullandgini anlatabilirmisin tatlim bnimde minik minik saclarim ciksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?