• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri gür saglıklı ve uzayan saclarrr (sonunda)

benimde açık bölgelerim için yılan yağını aldım bir sefer kullandım ama yıkarken sinir olsum o saçı arındırıyım diye dellendim.bende şampuanıma kattım yılan yağını :82:
nasıl:D:D

tatlm bence yagını kullnsan daha iyi sampuanla etkli olcagnı sanmıorm..

ısırgan otu için çok faydalı diyorlar saça ama inanılmaz kaşıntı ve kızarıklığa yol açmıştı bende. bir iki kez denemiştim elde, vücutta, sırtta her yerde kızarıklık. sonra vazgeçtim. kafadan aşağı boca etmeden önce elinize kolunuza bir kaç damla damlatıp deneme yapın derim :)

zaten sadece saca nüfuz etmesi lazım tatlm yoksa normalı bile kasıntıya sebep oluo ama sacta bende bise olmamstı saclarn kuru mu normalde

ilk olarak suyu kaynatıoruz daha sonra içine ısırgan atp biraz ksık ateste bekletiorz.. daha sonra altını kapatıp kendi buharna brakıorz ve son durulama suyuna onu kullanıorzz:1:

Canim cok tesekkurederim yarin hemen baslicam,ben suan entele ve yazdigim yaglari kullaniorum sampuanimada cam terebentin kattim,isirganida bunlari kullanirken yapmamda bi sakinca olmaz dimi

Canim cok tesekkurederim yarin hemen baslicam,ben suan entele ve yazdigim yaglari kullaniorum sampuanimada cam terebentin kattim,isirganida bunlari kullanirken yapmamda bi sakinca olmaz dimi

sanmıorum bi sakıncası olcagnı.. ama bi süre kullandıktan sonra ara verince ektisini tam olarak gösterio.. yani bi fark yok die bırakaım deme cnm ;)

Back