Güp:) güp:) güp:) güp:)

PINARY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
361
2
Evet arkadaşlar;
Bugün meleklerimin kalp atışlarını da izledik.Çok duygusal bir an.2 hafta önce kese olarak görünen şeyler şimdi minicik bir bebek görüntüsündeler sanki.sanki değil öyle.hala kelimeleri seçemiyorum.
Sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim.
3 hafta sonra doktorumla randevulaştık.7.haftamın sonundayım allahımın izniyle..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet arkadaşlar;
Bugün meleklerimin kalp atışlarını da izledik.Çok duygusal bir an.2 hafta önce kese olarak görünen şeyler şimdi minicik bir bebek görüntüsündeler sanki.sanki değil öyle.hala kelimeleri seçemiyorum.
3 hafta sonra doktorumla randevulaştık.7.haftamın sonundayım allahımın izniyle..

gözünüz aydın hayırlı olsun, ooo daha durun ellerini parmaklarını görceksiniz, biz bu kontrole gittiğimizde minicik elleriyle yüzünü kapadı kuzum, anladı mı izlendiğini ne :emir_bebek:

ayyyy ayyy ayyy.allah o günleri de göstersin inşallah.sizin de hayırlı olsun bu arada:)

daha içerde futbol oynayacaklar ,siz dışardan izleyeceksiniz ,hayırlı olsun allah kucağınızda göstersin inş..

hayırlı olsun canımm yaaa..güpp güpp diye görünce girdimmm..allahım tamamına erdirsinn..

çok şanslısın canım...tebrikler....
rabbim bizlere de yaşatsın....
çektiğimiz emekler boşa gitmesin.....

canım senin kaçıncı tedavindi bu aynı yerdemi oldun seni sıkmak istemem ama bende 3. tedavim için soruyorum...bende tedaviye başlayacağım allah kısmet ederse bana biraz yaptıklarını anlatırmısın..

sende biliyorsun bu yollar çok zor yollar yaşamayan anlamıyor...cumartesi günü için doktordan randevu aldım konuşmaya gideceğiz...anlatamam sana içimde hem korku hemde heyecan var...rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

pınarrrr tebrik ederimm gözün aydınnnn...rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş.....

bulut sen hangi hastaneyle görşmeye gidicenn????heralde öncekini amerikanda yapmıştınnn.....

Evet arkadaşlar;

Çok tatlıdır o güp güpler:))Maşallah.Allah tamamına erdirir inşallah.

X