Günün Sözü ?

insanı tanımak için tüm gücünüzü vern ama tüm sevginizi vermyin. Çünkü onları tanımaya başladıkça verdiğiniz sevgiye acıyacaksınız..! [Hz Mevlana]

Bir ATEİST yolda gezerken bir çocuk görmüş, onu yanına çağırıp sormuş: -Allah`ın nerede olduğunu söy...le sana bir elma vereyim.Çocuk cevap vermiş, -Sen bana Allah`ın nerede olmadığını söyle ben sana bin elma vereyim.!

Evladım öyle bir eş ol ki hanımın seni elindeki su ile iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin. [Hz. MevLana]

Eskiden derdim ki; İnsanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün 'yapayalnız k...almasıdır'Öğrendim ......ki; Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey:'Yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır'

Taş olmuş sanki kalbim;yine kırılmaktan korkup sevmiyor.Umudum yok artık aşka ait.Bir kalbim var ♥;O'da ♥RABBİME AİT♥

En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım.İnandığımı sandılar; bense onların kuş kadar akıllarına ve cahil cesaretlerine hayrandım.

- Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara…''

- Bir defa yaşanır aşk. Eğer ikinci kez yaşayacağına inanıyosan; "Ya kendini kandırıyorsun yada önceden kandırılmışsın demektir"

''Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım.Değmeyenlere zaten üzülmem."Üzüldüğüm şey;Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması.

- Acılara bakıp da küsme sevdalara, gevura kızıp da oruç bozulmaz. "Sök at kafandan acabaları, kemik aynı yerden 2 defa kırılmaz

Mezarlık girişinde "bizde gezerdik siz gibi, sizde geleceksiniz biz gibi" yazıyordu. Adam ölmüş hala laf sokuyo ;D

Sєηiη Noктα KoчDuğuη Чєrє ÖчLє ßir CümLєчLє ßαşLαrım Ki ; KoчDuğuη Hєr Noктα Eη Çoк Sαηα Koчαr :KK66:

İki insan Çeşidi Vardır: Zaman Geçtikçe Hatalarıyla Yüzleşen, Zaman Geçtikçe Yüzsüzleşen...!
M.Akif Ersoy..

"Rapunzel, Uzatma Saçlarını Ulu Orta. Her Gelen 'PRENS' Olmuyor Bu Masalda. Bazen Bir 'BERBER' Olabiliyor Tırmanan...Elinde EN KÖR MAKASLA..!"

X