Günün Sözü ?

Değişmemesi gereken en önemli şey değişti... Artık inanmamak... İnanmayı yendi. İnanmak... Çok zor. (Cem Adrian)

"Sevmelerim vardır benim; uğruna kendimi yaktığım. Sevmelerim vardır benim; bir yalana gözümü kırpmadan yıktığım..!" Şems-i Tebrizi

küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın...
HZ.MEVLANA

"Sahip çık yalnızlığına... Yanlış biri alırsa senden onu, üzülürsün."

Kitap okuyun. Çikolata yiyin. Yeni müzikler keşfedin. Geçmişi unutun. Uyuyun. Çay, kahve için. Her şeye rağmen mutlu olun, gülümseyin.

Ey İnsan kaf dağı kadar yüksekte olsanda, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma ...herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün...

Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma. Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma..

Çoğu şeyi kazanırken bazı şeyleri kaybedersin. Hayatta öğle seçimler yap ki kazandığın şeyler kaybettiklerine değsin.

"Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider." J. Christophe

"Mazlum ol.. Zalim olma.. Üzül de Üzen olma.. "Mahşerde" Hesap zordur.. Ezil de Ezen olma..."

"Öyleyse, ben de hayatımın sonuna kadar aynı yerde kımıldamadan oturacağım. Herkes istediği kadar koşsun. beni anlayacak insan, oturduğum yerde de beni bulur.."
Oğuz Atay / Tutunamayanlar

Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince, digerleri de yanlış gider.

C. Bruno

"Yalnız olduğunu en çok, ‘Yalnız değilsin’ dediklerinde hissedersin."
Emma Goldman

ne kadar iyilik edersen karşılığında o kadar nankörlük görüyorsun. tecrubeyle sabit! (ddilsah)

Yolumdan dönemediğim için değil, seninle hiçbir yolda yürüyemeyeceğimi bildiğim için gidiyorum.

X