Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen bakıyorumda şöyle bir geçmişe;ben hep"biz"olmayı beceremeyen bencil insanları sevmişim. En çok ihtiyacım olduğu zamanlarda ya yalnız bırakılmışım,ya da hep yılanlara sarılmışım. Yinede Rabbim güç vermiş kimsede kendimi bırakmamışım,çekip gitmişim. Beni üzme hakkını nerden bulmuş bu insanlar diye geçmişe dönüp her baktığımda ise hep aynı imzayı görmüşüm,aslında kimse suçlu değilmiş,hepsine ben izin vermişim...
hayatta birçok kez vefasızlık ve nankörlük görmüş kişiler, önce insanları aramaktan, sonra yapılan haksızlıklara ağlamaktan ondan sonra hatırlamaktan,en sonda nefret etmekten vazgecerler
"Başımıza gelen herhangi bir belâda, tesirinden çok niyete bakarız.. Damdan düşen bir kiremit bizi daha çok yaralar !.. Fakat kötü bir elin attığı taş kadar kederlendirmez..! Taş hedefe değmeyebilir ; Fakat niyet yapacağını yapar..." Jean-Jacques Rousseau
"Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle.. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla..!" Hz Mevlana