Günün Sözü ?

ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi,ne zamanki herkes birer birer düşürse maskesini, ne zaman ki yanlıztaki o muhteşem gücü keşfederseniz , işte o zaman yaşamaya başlarsınız...charles bukowski

Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; Ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta..

Necip Fazıl Kısakürek

“Yanlışların ve eksiklerin yüzüne yüzüne vurulmuyorsa, bu senin mükemmel olduğunu değil, dostsuz olduğunu gösterir. Ben duymak istediğin yalanları veremem sana. Onlar sadece günü kurtarır. Işık sandığın ve tutunduğun karanlıkları sana göstermek zorundayım. Unutma; karanlığı aydınlatmazsan, zamanla o karanlığa alışır gözlerin.”

Bazen susmak gerekıyormus bazen bom boş bakmak hayatın yalanlarına ..
Anlamaya çalısmak ? Anlamadan
yasamak gerekıyormus ama bazen unutmak gerekıyormus unutma pahasına zaman degılmıs gıdenı getıren aslında zamanmıs var olanı götüren...

Nöronlar uyanacak da,beyni uyaracak da,
Selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksanlar kalbe ulaşacakta..
Sevmek zor iş,çay var mı çay ? :)

Neyi arzuluyorsan, arzu ettiğini önce kendin yap. örneğin: Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi öğren. Kazanmak istiyorsan, önce çalış. Hürmet görmek istiyorsan, Önce hürmet et.

Muhyiddin Ibn al-‘Arabî

[/COLOR]Geliyorum dedi. Benden bile kovdum beni. Ama ne o geldi ne de kovduğum ben geldi geri. Sensizdim bir de bensiz bıraktın beni.
Nazım Hikmet

Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı arttırır.

Geciktiriyorsa sabrınızı arttırır.

Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...

Rabbim ihmal değil imtihan eder.

Kolun mu kırıldı?

Üzülme...

Belki Allah (c.c.) sana kanat verecektir.

..........

Allah' ım

Beni ve sevdiklerimi ve bu cümlelerin değdiği herkesi dertlerin en zoruyla imtihan etme, günahlarımızı bağışla, bulunduğumuz her yere huzur-bereket-mutluluk bahşeyle...

Hayırlı Cumalar herkese...

İyiye ve güzele dair tüm dualarınız kabul olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…