• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

“İnkar edemem, güzel günlerimiz de oldu tabi.
Ama ne yalan söyleyeyim,
Hepsi; "ölmüş birinin doğum günü" gibi.”

- Ceyhun Yılmaz
:14:

[h=6]Ve Ben. Dilek tutmadım hiç.
Hep dua ettim
"Ömrün ömrüme nasip olsun diye..!

- Hz.Mevlana -
[/h]

Bil ki; yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın ve unutma; ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın!

Ya sırtımıza alıp taşıyoruz, Ya ayağımızın altına alıp çiğniyoruz, Öğrenemedik bi türlü yan yana yürümeyi.

Ömer Hayyam

Ölçüyle sevmeyi bilmem ben.. Göz kararı katarım aşka kendimi.. Elimin ayarı da yok zaten.. Fazla "sen" olursam, durdur beni!..

Her gün aklımdan geçiyorsun, İnsan bir selam verir.

- Aşık Veysel -

İnsanız; envai türlü hallerimiz var... bir halim bir diğerine uymuyorsa - insanlığımdandır.

‎"Biliyorum, imkânsız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime..
Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!"

“Küçük olan her şey başarıyla büyür! Dünyanın gördüğü en büyük başarı , önce bir hayaldi.En büyük çınar bir tohumdu, en büyük kuş bir yumurtada gizliydi”

BEYİN: Aşk çok saçma unutalım onu.
KALP: Başkasını sevelim.
GÖZ: Ne güzeller var boşver.
DUDAK: Unut gitsin.
RAKI: Abi seviyorsan ara bence...

Hayatta sevdigi kiz icin herseyi yapan iki erkek tanidim...
Biri Mario, biri Hugo..
:34:

aşk üzerine sözler yine bena ait!

Önce denenen sonra gözlemlenen en son çözümlenen sadece aşktır....(Burada deniyor ki aşkta bilimsellik yoktur..)

Kaçan kovalanır yaklaşandan kaçılırrr!..(Bu sadece aşkta gözlemlenen bir durumdur)

Sorunsuz aşk sıkar..Sorunlu aşk bıktırır...(Aşkta ne olursa olsun memnuniyet yoktur)

Ayrılan kıymetli olur sürdürenle kavga edilir...Tanınmayan merak uyandırır...:50:

Her aşk bir gün biter yerini kavga alır!:9::32::34:

Aşkın meyvesi kavgadır...Sonucu çocuktur...İlerisi donuktur...:27:

Back