How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Günün Sözü ?

$292453_10150940942467477_1865810806_n.jpg ..................

Arakan daki müslüman kardeşlerimiz ne yapıyor acaba..Kimimiz yatağımızda kimimiz pc de oturuyoruz rahat rahat acaba oaradaki kardeşimiz kardeşlerimiz ne yapıyor genç delikanlılar belki nöbet tutuyor anneler kızlarına sımsıkı sarılıyor tecavüzden pislikten ölümden korumak için belki de korkusunu bastırmak için..

Kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum..Herkesten isteğim bugün ellerinizi semaya Onlar için Kaldırın ve dua edin..Rabbim yardımcıları olsun İnşallah..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

Ilk basta guvendigi seylere, birkez daha bakilmasi gerektigini mutluyken degil, hep mutsuzken anlar insan...

Paulo Coelho.

Sakalını orantılı kesebilen adamla, sağ elinin tırnaklarına düzgün oje sürebilen kadının birleşmesine örnek çift denir.

Yedi cihana hükmeden padişaha "Kimseyi sevme bi tek beni sev." diye trip atan Hürrem kanıtladı ki ; Kadınlar Değişmez !

Dolmuş şoförüne tüm para uzatınca dikiz aynasından bakan o anlamlı iki göz, hayat boyunca yenilmemiş küfürlerin özetidir.

Doğru ile yanlış arasında seçim yapmak kolaydır...Asıl seçim, iki doğru ya da iki yanlış arasında yapılandır.

Daha doğru veya daha az yanlış olanı seçmektir.

Son düzenleme:
Back