Günün Sözü ?

O kadar yalnızım ki "Afiyet Olsun" diyen garsona "Gel beraber olsun." dedim, romantik bir öğle yemeği yiyoruz.:)

Son düzenleme:
Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan,sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip hep yanlız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan, masaya oturduğu zaman ilk olar......ak ayaklarını koyacak yer arayan, küçükken radyodan kaset dolduran, iki eli birden doluyken elektrik düğmesini burnuyla açıp kapayan, otobüsü kaçırınca gurur yapıp arkasından koşmayan, hayatında hiç lost izlememenin eksikliğini hissetmeyen, eşşek kadar kızların 3 yaşındaki kızlar gibi konuşmalarına sinir olan, yolda giderken kaldırımdaki karo taşların çizgilerine basmamaya özen gösteren, gülünmemesi gereken yerde gelen gülme krizinin verdiği haz ve acıyı birçok kez yaşamış olan, bir türlü insanlara güvenmemesi gerekirken her defasında aynı hataya düşebilen bi insanım..:)

Üzülme!
der Mevlana ve devam eder. .
" Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner . ."

Son düzenleme:
“ Dolu dolu yaşa hayatı,
Dilini keşkeler sarmasın.
Ve öyle birini sev ki;
Gündüz güneşe, gece yıldıza ihtiyaç kalmasın. ”

Can Yücel

Kısmet etmiş ise Mevla el getirir, yel getirir, sel getirir ...
Kısmet etmez ise Mevla el götürür, yel götürür, sel götürür ...

Üzülme!
der Mevlana ve devam eder. .
" Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner . ."

insanlari ikiye ayiriyorum;Kürekle dövülecekler,Yürekle sevilecekler!

Merhaba arkadaşlar,

İlk defa bakıyorum bu topik e ve çok beğendim. Teşekkürler, hepsi çok güzel. Her gün bakarım artık

Terk edilirken 'görüşürüz' kelimesi kadar acıtan birşey yoktur hayatta. Öldürdüğü yetmezmiş gibi, bir de umut verir adeta....

‎-Sudan sebepler değil mi-...Damlaya damlaya göl olup...Boğulmana yol açan..........

"intikama ihtiyaç duyması, insanoğlunun en zavallı yanlarından biri. intikam, sadece adalet duygumuzu tatmin ettiği için değil kendimize saygımızı beslediği için de bizi rahatlatıyor. dolayısıyla kibirle ilgili. insanoğlu öyle zavallı ki... ve bunun bir çaresi de yok. "
Sean Penn

Alttan alarak üste çıkma sanatının...Mümtaz ustalarının elinde yetiştim bunca yıl...Şimdi yanyana durmayı öğreniyorum ancak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…