• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

"Hayatta daima gerçekleri savun !
Takdir eden olmasa bile ,vicdanına hesap vermekten kurtulursun.....
"

Ernesto Che Guevara

"Ben...Bir daha dünyaya gelirsem...Rica ediyorum...Bazıları gelmesin..."

H.C

:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
"Haya-T-...ile...Haya-L- Arasındaki tek fark...-TL-dir..."

H.C

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuyruk Acısı Olanlar Etrafımda Dolaşmasınlar Lütfen..! Etrafımda Olmalarını İsteseydim Kuyruklarına Basmazdım Zaten ;)

Karanlık ve uzaklık büyütür gözbebeğini. Âşık olunca da büyür gözbebeği; demek ki âşık olunan hep uzaktadır. Aradaki mesafenin verdiği acıyı azaltmak için, maşuka "gözbebeğim" diye hitap edilir.

"Gözbebeğiniz bir kere çizilmesin, hep o çizikten bakarsınız hayata. Gözbebekleriniz gözyaşlarınızla yıkanır sonra..."

Hayat her zaman...Ronaldo'nun şutları kadar düzgün...Messi'nin çalımları kadar enfes değildir...Bazen Sabri'nin ortaları gibidir...Sert ve isabetsiz...:9:

Ex'ten next olmaz..Böyle biline.....:ssz:

Dünya'daki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın!

Şems-i Tebrizi

Özlü sözler genelde ders çıkaralım diye söylenir uzman kişiler tarafından..Ama hepimiz hayat konusunda az buçuk uzmanızdır..Ben de kendi özlü sözlerime devam ediyorum...:30:

İstemediğin misafir tekrar gelirse kapına sarımsak as...Yine de gelirse pitbull koy!(misafir anlayışsızsa kişi ne yapsın) :53:

Sana söyledim bir tane ona sordum bin tane....(laf taşınırken çok değişikliğe uğrar) :52:

Yaranı kendi kendine sar...Gün gelir magazin olursun!:4:

Her şeyi gününde yap biriktiğinde dağ olur...Gününde yapsan da dağ olabilir!:52:(bazı işleri zamanında yapsakta çokluktan bitmeyebilir kendini fazla kasma)

Bir kız gördüm gözleri sürmeliydi,dudakları kiraz gibi...Sonra gördüm bu kızı gözlerinin altı torbalı dudakları bombozdu!:34:(Bir kızla birliktelik düşünüyorsan makyajsız gör sonra düşün derim) :5:

Sen sana ben bana...(herkeş kendi işini yapmalı bunun dostlukla bir ilgisi yok):50:

Köpeğine sahip çıkamayan hiçbir hiçbir şeye sahip çıkamaz:27:..(köpek sadıktır ve sevecendir buna rağmen yönetemiyorsanız kendinizde bir eksik olabilir)

El sözü dinleme maymun olursun...İç sesini dinle yine rezil olabilirsin..:51:(bazen herkeş yanılabilir)

imza:Çok eğlenirsen silerimmmm...:40:

Kendini niye yalnız hissediyorsun? Allah, hiç yarattığı kulu yalnız bırakır mı? Hz. Mevlâna

"Aldırmadan gidemiyorsa,aldırmadan kalmayı bilmeli insan.Çünkü henüz icat edilmedi; anlamayana anlamayı öğretecek bir lisan." - Pablo Neruda

Ne kadar benzemesem de ona, hiçbir zaman beni onun yerine koyamasan da,

Unutamayacaksın beni ,
Çünkü gelen gideni özletir aşkta...

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma...
Bütün kapılar kapansa bile sonunda "O" kimsenin bilmediği patikalar açar.

- Şems-i Tebrizi

Kalp ruha der ki:Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin.
Ruh da cevap verir: Sen yeterki sev...

- Şems-i Tebrizi

Back