• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

"Bir kızın kusurlarını öğrenmek için ,onu bir kız arkadaşına övün !.." :) :36::36::36:

Son düzenleme:
Sürekli YAPTIKLARINDAN bahsederek; kendini KALİTELİYMİŞ gibi gösteren BAZILARI, sahte ALTINLARA benzer. Görüntü MUHTEŞEM, ederi AZDIR.....!!!!!!!

Harcadığın tüm çabalar eğer bir "KÖR" içinse; ...
Alacağın tek karşılık "NANKÖR"lüktür ...

Sevdiğin İnsanı Havaya Atıp Tutacaksın, Atıp Tutacaksın. Arada Bir Tutmayacaksın. Düşsün Ki Tuttuğunun Kıymetini Bilsin ''

İnsanlar çok değişti; dikkat etmek Lazım.. biriyLe eL sıkıştıktan sonra, beşide yerinde mi diye parmakLarını saymak zorundasın..

Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın.

- Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Sanirim internet bana asik. Ben giriyorum, boyle bir kasilmalar ,bir eli ayagina dolasmalar, donup kalmalar, yavaslamalar falan. Haydi hayirlisi :)))):1::1:

Kimi ne kadar düşünürsen düşün; "Düşüncelerin en derini, başına yastığa koyduğun an başlar...(Marguez)

Ben eşimle tanıştığım gün
bütün kadınların cenaze namazını kıldım.'

-Sami Yusuf-

bence günü sözüü çok hoşş :))

Çocukken Yarın Neler Oynayabiliriz Diye Düşünürdük, Şimdiyse Yarın Hayat Bize Hangi Oyunu Oynayacak Diye Düşünüyoruz ...

Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

Bugün psikolojim akıyor bu söze doğru :52:

Erkek Kıskandığında, Şirindir, Sevimlidir... Kadın Kıskandığında 3. Dünya Savaşı Başlamak Üzeredir :)))))))

Back