• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

‎" Derdimi seviyorum. Biliyorum ki, derdimi veren de beni seviyor. Seven sevdiğinin nazını ölçüyor, sevilen çekmesin de neylesin.."

Acısa da öldürmez
Cehenneme döndürmez
Hayatını söndürmez
Gideni de döndürmez artık

Bardağa kola doldurur gibi deyer vereceksin insanlara agır agır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar elinde bardak kalırsın öle.....

Asalet: Boyda değil, soyda olmalı...
İncelik: Belde değil, dilde olmalı...
Doğruluk: Sözde değil, özde olmalı...
Güzellik: Yüzde değil, yürekte olmalı...

Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. Ne kötüdür ona an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması.( Nazım Hikmet)

"Feminizm kocayı buluncaya kadar,
komünizm parayı buluncaya kadar,
ateizm uçak sallanıncaya kadardır."

çok güzelmiş :)))

ben de yazayım çok değerli bir alimin sözünü:
"Allah'ı bulan neyi kaybeder, Allah'ı kaybeden neyi bulur? Bulsa da başına bela bulur." Bediüzzaman Said Nursi

Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.

"Aşka inancını kaybetmiş her kadının arkasında, başarılı bir erkek vardır..."

Çok yetenekliyim dedi. Dünyada yanan bütün ışıkları aynı anda kapatabilirim dedi ve kapadı gözlerini.

Timsahı çanta yapan kadın, erkeğe ne yapmaz:?

Çocukluk yaraları gibiydi bıraktıkların, ben soydukça sen kanadın..

Gülümsüyorum..! Çünkü: Biliyorum ki GÜLÜMSEMEK; dostlarıma karşı SUNDUĞUM en iyi İKRAM, düşmanlarıma karşıda en ASİL DARBEDİR..!

HAYATIMA format, geçmişime reset attım,.. Beni Üzen ne varsa geri dönüşüm kutusuna kattım... Kendimi de Yeniledim bundan böyle Hayat Sana Meydan Okuyorum; İstedğin kadar Virüs yolla Yaşantıma; Beni ASLA ÇÖKERTEMEYECEKSİNN..!..:)

Üzülmüyorum. Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı...

Bazı insanları telefonuma "İŞİ DÜŞTÜ" diye kaydettim. Aradıkların da "İŞİ DÜŞTÜ arıyor" yazısını görünce açmıyorum :) nasıl fikir ama ?

Seni sevmeyene asla sabır gösterme.
Çünkü, sabrın adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

Değerimi bilmeyenler...Hayatınızdan bir yıldız gibi kayar kaybolurum...
yapabileceğiniz tek şey,ardımdan dilek tutmak olur:-))

Back