• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Ve dostlarından birinin, sana bir kötülük yapması durumunda ona şöyle de: " Bana yapmış olduğun davranışı sana bağışlıyorum; ama kendine yaptığın davranışı ben nasıl bağışlarım?"

- Friedrich Nietzsche

Kendi Yüreğimin Gurbetinde Üşüyorum...! Bana Biçilen Mutluluk Oyununu Oynuyorum. Yorulsamda Yürüyorum,Ağlasamda Gülüyorum...

Kilo almamak için ipucu: Başınızı önce sağa, sonra sola çevirin.
Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde üç kez tekrarlayın:))

"En büyük acı, başkalarıyla paylaşmaya cesaret edemediğin acıdır." - C. Bukowski

inanmazsın belki ama sana en çok yakışan renk , benim tenimin rengi ...

Yine gülsem diyorum hayatın en ciddi yanına, umursamadan sersem umutlarımı ki umudum olsa, unuttuğum olsa.

‎''Dar kafalı ve "sıradan" bir insan için kendisinin sıradışı ve alabildiğine özgün bir insan olduğunu düşünmekten ve en ufak bir kuşkuya kapılmaksızın bunun keyfini sürmekten daha kolay bir şey yoktur.''

Dostoyevski..

:1:

Evinin güvenliğini alarm taktırarak değil, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana Türk denir​

Bu devirde nekadar adi isen okadar sevilirsin nekadar yamuk yaparsan okadar takdir edilirsin nekadar iki yüzlüysen okadar iyi niyetli derler​

Ey benim yetim gönlüm!
Bırak gamlı düşünmeyi
Sus ve Sabret
Gözyaşının hesabını Rabbim sorsun
Sen hakkını helal et...

Tebrizli Şems !!!

Back