• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Birisi kalbini kırıyorsa üzülme, ALLAH bilerek kırdırıyordur...Çünkü RABBİMİZ buyuruyor ki: "Ben kırık kalplerdeyim ..♥♥'

Yaşamak direnmektir, sevmek güvenmektir. Unutma; 'İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi, Bazen de küçük bir kalbin esiridir...!​

-Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın. Arada bir de tutmayacaksın; Düşsün ki, tuttuğunun kıymetini bilsin :))

1 ADAM Sevdim.. Adam gibi Adam.. Hiç bırakmayan ve son zerresine kadar seven 1 ADAM..! Uzatmaya gerek yok O ADAM Benim BABAM..!

- GÖZÜ ile başka, YÜREĞİ ile başka, AKLI ile başka YERE BAKANLAR..! Sessizce, ŞAŞI olacağınız GÜNÜ BEKLİYORUM...! :))

Ne rüzgarıma tül, Ne fırtınama talan lazım..!Ne tahtıma kul,Ne bahtıma yalan lazım..! Bana bir Ben, birde Beni anlayan lazım..!!

Cefa Çekmeden, Sabır Etmeden Sahip Olduğunuz Hiçbir Şeyin Kıymeti Olmaz.. Kolay Sahip Olunan Herşey Çabuk Kaybedilir Unutma...!

Hep aklında olsun, belki yıllar sonra bir sokakta birbirimizin yanından umarsızca geçerken ikimizde diyeceğiz ki;
bu yabancı ne kadar da çok benziyor, hatıralarıma..

"Gel git'lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? "Hüzün olgunlaştırır, Kaybetmek sabrı öğretir..."

ormanda iki yol belirdi, önümde, ve ben
daha az yürünmüş olanı seçtim,
bütün fark buydu işte
....

R.Frost

Ne zaman İNTİKAM almaya başlarsan,
YIKICI olursun...
Geçmişteki YARALARA sürekli bakmanın..
Bir YARARI yoktur...
Geçmiş yüzünden,
İntikam ALMANIN bir yararı yoktur...
İnsan bağışlamayı ve