Günün Sözü ?

Siyah beyaz bir filmin en r e n k L i yanıydın sen.Gülüşüne gizlemiştim mutluluklarımı.Gülerdin mutlu olurdum...
İki şehir arası gidip gelirken dağlara bir tek adın-dı yazdığım gözlerimle...
Kulaklarımda çınlayan sesine karşılık verirdim ba......zen etrafımdaki şaşkın bakışlara aldırmadan.Seni dinlerdim ...
Uzaktan uzağa severdim . . .
Öylesine değil asla.!
...
Hayallerimdeki esas oğlan-dın sen . . .
Rüyalarımın teki...

Şimdi sonbahar kokan hüznün ortasına bağladım umutsuzluklarımı.
Gelgitler çisil çisil yağsada yalnızlığıma.Seni düşünmesi bile umut... Bir merhaba'n bile umut...
İsminin içinde başharfimin olduğunu bilmek bile umut ...
Belkide umutsuzluklar bile umut... bazen.
Bahanesi çok umudumun./Umutsuzluğuma ise bir kibrit... /Çaktım

Umudum'sun...

Umutsun sen....

Mecnun'sun Leyla gibi yanan yüreğime...

Aşk'ın adısın sen.Aşkın özü... Kelimelerin anlatamadığısın.Günlere sığdıramayıp ömrüme saçtığımsın sen.

Bilesin ki...

Seviyorum Seni...
Öylesine değil üstelik... ÖLESİYE...

Ey yar! Sen benim gözümün daldığı.. Yüreğimin
yandığı ve aklımın kaldığı tek gerçeksin,
Nerde olursan ol sen bende "CAN"sın..

Kalbinde çözülmeden kalan herşey için sabırlı ol.
Soruların kendisini sevmeye çalış, kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi. Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez, çünkü sen henüz onlarla yaşayamazsın. Bu, herşeyi yaşama meselesidir. Şu anda senin soruyu yaşaman gerekiyor. Belki daha ...ileride farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabını yaşarken bulacaksın.

Robin Sharma

Kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela vermez kul azmadıkça..

Ana Başa Taç İmiş ♥, Her Derde İlaç İmiş ♥, Bir Evlat Pir Olsa Da ♥, Anaya Muhtaç İmiş....!''♥

Son düzenleme:
“Hüzün olgunlaştırır” ... “Kaybetmek sabrı öğretir”... Hz. Mevlana

Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçmışsın.
Benim gibi bir acizden korkmuş Allah'tan korkmamışsın...

Hz. Mevlana

Sanmaki Duymaz RABBİN Ahlarını...Sanmaki Görmez Gözyaşlarını.. O En Adil Olan, Bırakmaz Kimsede Kimsenin Ahını..!

Son düzenleme:
EY YÜCE RABBİM..! Cümlemizi Kuvvetli İman İbadet Sahibi, Yüreği Sevgi Merhamet ve Muhabbet Dolu Kullarından Eylesin.İNŞALLAH ..

İnsanın değeri nedir?" sorusuna Hz Mevlana'nın verdiği cevap kısa, ama çok derindir: Aradığı Şeydir. . .!

Her çağda, şartlar ne kadar ağır ve umutsuz olursa olsun, inananlar için bir Nuh'un Gemisi vardır. Sezai Karakoç

Back