Günün Sözü ?

dünümde olmayanlar,yarınım için akıl vermesin.hakkımda bilginiz yoksa, fikrinizde olmasın!(mevlana)

beni dışarıdan yargılayanlara sözüm yok, zaten dışarıda kalmaları onlara yetiyor... (mark twan)

ne komünizim,ne sosyalizim,ne kapitalizim, ne ateizm; kısmetsizim......(aziz nesin)

bir salakla asla tartışma, dışarıdan bakanlar hanginizin salak olduğunu anlayamayabilir... (dylan dog)

hayat bizi 4 işlemle sınar; gerçeklerle çarpar,ayrılıklarla böler,insanlıktan çıkarır vesonunda ''topla kendini ''der......... (tolstoy)

adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir.fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı... (elie wisel)

zorluklar, zamanında yapamadığımız kolay şeylerin birikmesiyle oluşur...(henry ford)

eğer birgün çok büyük bir derdin olursa; Rabbine dönüp '' ne büyük derdim var'' deme. derdine dönüp '' ne büyük Rabbim var '' de...(mevlana)

hayat bana, kendini bulunmaz hint kumaşı sananların aslında bir ''tozbezi'' kadar bile değerli olmadığını öğretti....

hep '' hayır'' desede bana hayat,ben hep '' hayırlısı '' diyeceğim hayata inat.....

sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin.... arkandan konuşana darılma,onu insan yerine koyan yine sensin.....(charles bukowski)

Eskiden derdim ki; insanın başına gelebilecek en kötü şey, birgün "yapayalnız kalmasıdır.
öğrendim ki; hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey, "yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır...

Goethe

"Mutlu olmanın yolu karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık. Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık." Paul Auster

Her şey neye layıksa o şekle dönüşür mevlana

Back