Günün Sözü ?

O kadar benimsemişim ki seni varLıgımızı o kadar bir tutmuşum ki sensiz yaşamam oLanaksız.
Kurdugum cümLeLer yetersiz.
Sanki bir ömür boyu buradaymışsın qibi,başı ve sonu beLirsiz gibi, dipsiz bir kuyu gibi..
Sonumuz yok bizim...

sevgiLi sıfatının da ötesinde bir yerLerdesin.
Bünyemde barınan tek gerçeksin.
Kısa ve öz
Her şeyimsin...

Hayatlar evler gibi olabilse keşke. Kapısına kilit vurup biraz dışarı çıkabilsek. Selam veren tanıdıklara, 'kusura bakmayın ben bi süreliğine ben değilim tatildeyim' diyebilsek..

Son düzenleme:
Özür Dilemek;
Sizin haksız olduğunuz, karşı tarafın haklı olduğu manasına gelmez.
Karşınızdaki insana verdiğiniz değerin, egonuzdan yüksek olduğunu ifade eder.

Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . !

Bazı kişilere verilebilecek en doğru cevap, onları umursamamaktır. Ne yazık ki, doğru cevaba ancak fazlasıyla umursadıktan sonra ulaşırsın..

Senin mutluluğun benim hüznüm oluyor bazen, benim sevincim de seni üzüyor. İşte burda"ilahi adalet"giriyor devreye. Herkes yaşadığını biliyor

Bir arkadaşım "aşk kokusu var, havada aşk kokusu var. içimde dörtnala atların koşusu var" dedi.
Sanarsın içi veliefendi hipodromu.

Son düzenleme:
Keşke şöyle yapsaydım belki severdi deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ?
Akıl işi değil, gönül sevdimi gerisi bahane..

"Cemal Süreya"

sen ne demek istiyorsun şimdi bana diyor..... :25:anlayamadın mı hala bee sevgili :53:... gözlerime bak o zaman :103:..belkii görürsün bende ki seni...:73:

Kadınların Peşinden Koşmak Erkeklerin Kaderi.. Küçükken Annesinin, Gençken Sevgilisinin, Sonra da Kızının Peşinden Ayrılmaz

Karanlık bir sokağa büzülmüş,
Dişliyor kuru bir ekmeği.
Suyun içine batmış çıplak ayakları,
Donmuş kalbi de, göz pınarları gibi.
Acımasız bir dünyada, yapayalnız,
... O ıslak kaldırımlar onun yuvası.
Sevgisiz, şefkatsiz ve yalnız
Bu yaşamdan kimse çekmez onu
Ne de olsa adı, Fakir Çocuk!

Gözlerin ne kadar qüzel olursa olsun bakışların edepli bakmıyorsa sadece şeytan için önem arz eder

Ateşim Ol Ama Yakma,Yağmurum Ol Ama Islatma, Rüzgarım Ol Ama Savurma, Sevebildiğin Kadar Sev Ama Beni Sensiz Bırakma...

Back