Günün Sözü ?

Allah, der ki;

Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur..

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşmanın dosta , öyle garip bir dünya işte..

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem der düşersin, şaşmam der şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der,
yine de yaşarsın.
:53:

Hayat senin bakışınla anlam kazanır.
Ya sadece bir noktayı görürsün, hayatın akıp gider, sen farkına varmazsın...
Ya da görebileceğin tüm güzelliklerin tam ortasında hayatı yaşarsın, akıp giden zamanın anlam kazanır ...

Hayatın anlamı;
Senin bakışlarında gizli..!

sen kimseyi facebook'larda "offfff" yazıp, "ne oldu kuzuuu" ilgisi bekleyecek çaresizliğe düşürme yarabbi!

Aklınızda olsun: Yere attığınız sakızlar var ya, onu kuşlar ekmek sanıyor. Yediklerinde de gagalarına yapıştığı için, aç ve susuz ölüyorlar.

Sen ol da; İster ' yâr ' ol, ister yara; Lütfun da başım üstüne, kahrın da! ''

egosu tavan yapmış insanları; parçalara ayırıp lego yapmak istiyorum.. Sonra kendi kendime diyorum ki sakin ol şampiyon ...

omuzuna yattim.
-napiyorsun dedi.
-salaga yatiyorum dedim.
-anlamadim dedi.
bir daha sevdim.

küçükken kızlar barbie bebekleri sever, erkek çocukları ise arabaları. daha sonra ise bu durum tam tersine döner..

Gönlünü hoş tut sen, sabreden erer, sevenlerin duası her yerde geçer, mutsuzluk dediğin durmaz gider, dönecek devrandan şüphen mi var..
~Mevlana~

Tabiatta insanlara adil olarak dağıtılan tek şey akıldır;
Çünkü kimse kendine verilen paydan şikayet etmez
Nasıl olsun?
Aklını beğenmemesi için aklından ötesini görebilmesi lazım.

Montaigne

Back