Günün Sözü ?

Aslında insanlar, bazen suçlu olduklarını kabullendikleri için değil, sadece karşıdaki sussun diye özür dilerler..

Ben öyLe herkesi sevmedim ! Her seviyorum diyeni de içime buyur etmedim! Şimdi kimSe Bana kaLkıp da 'niye' diye sormasın.. Onun kadar sevebiLeceğim bir yüreğe denk geLmedim.. Bizde yaşamak var, yaLvarmak asLa!! Sevmek var, aLdatmak asLa! Sevmesini BiLmiyorsan sevme, sevenede ihanet etme, edenide asLa affetme.. Konuşmak istedikLerim kadar sessizim.. Lafım mecLise değiL nefes aLan herKese....

EY YAR !.. Gönlüme 'vahyin' düştüğünde, seni kendime 'hicret' bildim... Bu 'ŞAİR' LİK çölünde bir gün(ah) etmedim..

Uğruna Fedakârlık Yapmadığın Sevgiyi,
Yüreğinde Taşıyıpta Kendine Yük Etme..!!

Sorma bana ne kadar seviyorsun diye ! O kadar işte! Tavanı kadar sokağın, dibi kadar cehennemin...

Sonu belli olmayan bir yoldur hayat. Önüne ne zaman, neyin çıkacağını bilemezsin.... Bazen birşeyler alır götürür senden, tutamazsın...! Bazen de hayatın getirdiklerinden kaçmak istersin, ama kaçamazsın... Böyledir hayat, bir türlü anlayamazsın...Ve bir gerçek vardır: "ACIYI tatmadan, MUTLULUĞU tadamazsın...!

İnsanlar,
başkalarının hayatları hakkında art niyetsiz konuşmayı Asla beceremezler;
Becerdikleri yalnızca vicdanlarıdır.
Başkalarının hayatları hakkında konuşmak ise keyif sigaralarıdır.
Bu yüzden asla söndüremezler!
Yani benim hakkımda ne düşündüğünün hiçbir önemi yok benim için;
dikkat et de külün düşmesin ! . . .

Bir yatak da iki beden olana kadar değil. Bir mezar da iki ceset olana kadar gel benimle cesaretin varsa...

Şerefi Olmayan Kişiler
Hep Şereften Bahsederler Yalnışta Değil Hani Olmayan Malın Satışı Daha Kolaydır...

Git dediğinde gidip, Gel dediğinde gelmemi mi bekliyorsun?
Ben hayatın önünde eğilmedim ki, Senin karşında eğileyim..!

Eğer ciddi bir ilişkiniz
varsa sahip çıkın, en ufak bir şeyde tartışmayın. Ne bileyim; mesela durduk yere
gülümseyin ona. Her kavganızda çekip gidecekmiş gibi davranmayın. Çünkü artık
insanlar çok farklı. Kolay kolay adam gibi birini bulamıyorsunuz. Çoğu erkek çok
piç, çoğu kız çok basit. İnsanlar sevmenin ne demek olduğunu unutmuş. Duygularla
... ... oynamak ise en kolay oyun. Sizi seven birini kolay kolay bulamıyorsunuz,
bulsanız da sevemiyorsunuz bazen. İlişkiniz hâlâ devam ediyorsa elini tutan
kişiyi bırakmayın. Başkalarının aranıza girmesine izin vermeyin, izin verince
yalnız kalıyorsunuz, bomboş kalıyorsunuz. Çünkü çoğu insan sevmeyi
unutmuş.

İçimde Dolaşan Alkol Gibi Sana Git Gide Sarhoş Oluyorumm Ruhumu Kaybetmiş Gibi Sadece Senin İçin Yaşıyorummm

Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme.Herkes kendinden sorumludur aşkta.

‎'' Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı....
Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım..
Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya..
Manzaraysa ayrılığa sıfır! İşte her şey hazır..
Acılarımla iki lafın belini kırdık...
... Yokluğunda bir kuş sütü eksik..
Yalnızlığım ve ben..
Seni çok bekledik! "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…