Günün Sözü ?

Birinden 'utanıyorum'...Sonra 'U' gidiyor, onu 'tanıyorum'... Zamanla 'T' de gidiyor, onu sadece 'anıyorum'...
En son 'anı'lar da gidiyor, 'yorum' yapamıyorum...

Umutsuz bakma yarınlara..
Her an, herşey değişiyor anlasana...
Rabbim bu günleri aratmasın da...
Gerisi boş, gerisi yalan dünya...

"Uğruna fedakârlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıpta kendine yük etme."

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet yada başka bir şey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın."

Sevdanın adı olmuş İLİŞKİ! Bir ömür yastığa baş koyma, dönüşmüş DÜZEYLİ BİRLİKTELİĞE! Anılmaz olmuş Allah'ın emri, unutulmuş Peygamberin kavli. Yalan olmuş çeşme başı bakışmaları ve uzaktan sevda.. Yok ve uzaktan sevda.. Yok artık kalmamış aşkı uğruna çıkan dağa.. Eğer sen bu kadar dansöz olmuşsan hayat.. Ben de YALNIZIM sana inat..

Asaletim sadece askinin tapinagina girdigimde olacak icimde. Birgun yikilirsa bedenin baska ulkelerin camurlu evlerinde bil ki butun denizleri ayaklarina dokecegim..

Yaptığım yanlışlar için pişman değilim, tek pişmanlığım; yanlış insanlar için yaptığım doğrular..!

Edep, aklın tercümanıdır.. Herkes edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir!

Tahterevalinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlar !!! Canım sıkıldığında kalkabileceğimin farkındasınız dimi?

"Hayaller ve gerçekler yarışır. Hayaller hep önden gider; ama her zaman gerçekler kazanır"

ÖyLe birini sev ki ; çünküsüz oLsun ...
ELini uzattıqında tutacagın kadar yakın degiL , yüreginde hissedecegin kadar yakın oLsun !
ÖyLe hisset ki onu ; gözLerinde deniz daLgalansın ..! öyLe düşünki onu ; yaLnızLık pıLını pırtını topLasin ..!
Ona sevgini öyle bir anlat ki ; ne yıLdız gokyüzünde kaLsın , ne daLgaLar sahiLe çarpsın
ÖyLe anlat ki SEVDANI ; KaLbi sadece "Sana" atsın...

Back