• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz; Hayvansever dediğin, benim gibi koynunda yılan besleyecek..

Aşkım Resmini Verir Misin ?? - Niye Ki Napıcan... + Gazetetede Bi Öküz Resmi BuLdum Aranızdaki 7 Farkı BuLucam:)))

Ben yalnızlığımı yollarla , kuşlarla, en önemlisi seninle paylaştım, öğrendim ki yalnızlık paylaştıkça çoğalırmış..!

Seni sevmek;milyonlarca aç insanı doyurmak gibi,vicdanım o kadar rahat ve huzurluyum ki. İyi ki diyorum iyi ki tanımışım onu

Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni..

Aşkın nafile namazı yoktur; boşuna yaptıkların için eğilme önümde ne yapsan ' nafile' beni kaybettin!

Sözlerin öyle çarpıyordu ki. Tek kurtuluş 'cin'ayetti.! Şimdi çek besmeleyi 'aşkıbilmemneyapim'!!

Kaç hayat yaşayınca yorulur ınsan? Kaç seneden sonra yaşlı,kaç hezimetten sonra bezgin,kaç sevdadan sonra kalpsiz,kaç kelimeden sonra lâl olur kişi ?

Körler çarşısında ayna satma, sağırlar çarşısında gazel atma... [Mevlana]

Son düzenleme:
“Ey ''YAR'' Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş ; Yüreğimin dibine kadar yolun var...”

Back