• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Sen sana gözlerimden bak, gör nasıl seveceksin kendini !

Yağmur olsan binlerce damlanın içinden bulur yere düşmeden tutardım seni, Korkardım çünkü:
Toprak Aldığını Vermiyor Geri...

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun?” dedi.
Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an… Bozmadım.

Son düzenleme:
İstedikleri kadar PHOTOSHOP yapsınlar; bazılarının yüzündeki SAHTELİK İFADESİ, fotoğraflarda bile aynı kalır...! Giderilemez..!

Ben hep, bir ELMANIN YARISI gibi gördüm SEVDİKLERİMİ...! Ama sürekli ONLARIN tarafı kurtlu çıktıysa, SUÇ BENDE Mİ ? :)))

SöyLeyecek sözüm oLmayabiLir ama önemLi değiL ..ÇünKü boş konuşmaktan iyidir ve efendiLik ağaç gibidir kökü yerde başı göktedir

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını,
kafasıyla tuğla kırdığı halde kaplumbağaya çarpınca ölen mario'dan öğrendim:34:

Herkesin yüzüne gülersen; adın birşeylere çıkar.
Suratını asarsan; burnu havada kasıntı olursun.
Çünkü Türkiye’de kadınsın..

*Can Dündar

"İnsan nasıl ağzındaki yiyeceğin tadını kaybetmemek için yeni bir şey yemek ist...emezse..
O da gözlerinin en son gördüğü görüntüyü kaybetmemek için yeni bir şeyi görmeyi istemiyordu aslında."

Hayatta kimseyi değiştiremezsin .
Ve kimse için değişmemelisin..
Ne sen başkası için mecburi istikametsin;
Ne de başkası senin için.
Yorma kendini;

"Bırak, hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin".

Çalısıyor muyum diye soruyorlar. TABİİ Kİ ÇALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, aşçıyım, öğretmenim, dadıyım, hemşireyim, ütücüyüm, antrenörüm, kuaforüm, psikoloğum, bodygaurdim, gelecegi tahmin ederim, omzumda ağlanabilinir, navigasyonum (her şeyi bulurum) şöförüm, bankamatikim 24/7 365 gün hazırım. :)) Tüm bunlara ilave olarak bir de işim var tabi.Ve ben bir ANNEYİM...

Ey gönlümün sol yarısı. Aklıma koydum seni, AKLIM almadı. Yüreğime bıraktım, Sana doymadı..!

Gökle bir olmazsan,yerle bir olursun!

M.Menteş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz.

Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !

Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma,Yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir.

Back