• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Eğer sizi üzen kişilere hala selam verebiliyorsanız,bu vicdanınızın SADAKASIDIR..

Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen; Değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın..

Bir numaralı erkek Felsefesi : Tadını Çıkartamıyosan , Adını cıkart..!!

Kaybettiklerimin arasında,
En çok aklımı özlüyorum...

Birgün baba olup kızınızı yataklardan toplayınca anlayacaksınız o dil uzattığınız namusun nedemek olduğunu !!

Kabul edemem böyle bir yalanı ,Aşkımı gelip elimden alanı ,Belki de buymuş en zor olanı
Seninle ömrümün geri kalanı ...

çamur olmaktan hayıflanan toprak yağmurun kıymetini kızgın güneşi görünce anlayacak..!!

:83:

Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil.

Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil. (shaw)

Gitme demiyorum sevgilim; hobi olarak yine git. Hatta ayı yogi olarak git. Kobi olarak da gidebilirsin mesela, kredi al yüzde on büyü, değişiklik olsun. :33:

Gitme yani; bak hobi lazımsa ben olurum hobi. Gitme! Bir daha söylemiycem :37:

Ruh halimi anlatıo :1::1:

Bir insan hakkında, başkalarının onun için söylediklerinden çok, onun başkaları için söylediklerine bakılarak fikir edilebilir. Leo alkman

Bir erkek ve ya kadının ne şekilde yetiştiğini bir kavgadaki hareketlerinden anlayabilirsiniz. G. Bernard Shaw

Ünlü edebiyat ve şiir bilgini Asmai Basra çarşısında rastladığı kadına sorar:
-Siz aşkı nelerden ibaret sayarsınız?
-Sarılma,bağrına basma,dokunma ve konuşma.Peki ey şehirli bilgin, sizde aşk nasıl birşey?
-Sarılma okşama öpme ve benzerleriyle ilerleme?!
-Peki cinsel münasebete kadar uzanıyor musunuz?
-Evet!
-Yaa...Ey kardeşimin oğlu, bu senin söylediğini yapanlar aşık felan değil, düpedüz çocuk isteyen birileri.

Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer yağmura saygın varsa; seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır

Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir.. Mevlana

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.

Her rüzgarda otlar gibi eğilip bükülürsen, dağlar kadar olsan bile, bir ota değmezsin. - Mevlana

Back