Günün Sözü ?

Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce,gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.Evvela, Bu yolu ben nasıl aşarım? korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki,yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir.İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.

Kafasını kuma gömüp saklayan devekuşu, aynı zamanda kimliğinin en değerli parçasının kafası olduğunu anlatır.

Hiç bir şey benimdir deme yalnızca yanımdadır de . Çünkü ne altın , ne toprak , ne sevgili , ne eş , ne yaşam , ne ölüm , ne huzur , ne de keder her zaman seninle kalmaz

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir.

Son düzenleme:
Her şey bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş...
Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz..
Ve senin Naber soruna 'iyilik' dediğim kadar yalan..

Ey SevgiLi! Güneş'te benden uzakta ay'da ama hiçbir sabahım güneşsiz... Hiçbir gecem aysız geçmiyor tipkı yüreğimin "SEN'den Vazgeçemediği gibi... Tesbih gibi çektim "SEN'i GeLir, Gelir, Gelir Diyee..! Hz.Mevlana

dünyanın sorunu akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır

Zamanınız kısıtlı,bunu başkasının hayatını yaşayarak ziyan etmeyin.
Steve Jobs

Son düzenleme:
Kaç çileden çıkar bir hayat.? Kaç tane ilmek atarsın mutluluğu tam üstüne göre örmek için.? Kaç acı arttırır, kaç fırsat azaltırsın...
Ya ipin kalın gelir ya da şişin.. Bir de şekil vermeye uğraşırsın haraşo, bir ters, bir düz. Bir de arada kaçırdınmı söküp söküp baştan başlarsın. Ters düz olmuşsun bir de bakarsın...

hiç kimse vazgeçilmez değildir..vazgeçtiklerim bunu iyi bilir.

Kaşla göz arasında halt karıştıran canlıya 'ERKEK'
yakalayınca erkeğin kaşıyla gözünün yerini değiştiren canlıya 'KADIN' denir.

"Kalp kırılsada sever" diyenlere,
"Sen hic kırık bardaktan su içtin mi?" dediler.
Benim de onlara cevabım:
- Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?

- Pucca -

Bir yalan hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman en kötü gerçekten daha kötüdür.

Aşk büyüktür ve büyükler konuşurken karşılık verilmez, sanırım bu yüzden büyük aşklar karşılıksızdır.

Uyku göz kapımı çalar ama içeri alamam, çünkü evde yokluğun var.

Sen yoktun, hiç olmadın. Ve ben olmayışına aşıktım, hepsi bu.

Bana sevdalı bir yüzün vardı eskiden, o şimdi yalnız içimde saklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…