Günün Sözü ?

Bazılarının TEK KURUŞLUK FAYDASI yok hayatıma...! İnanın, ZARARINA seviyorum :76:

insanlar kıyafetleriyle karşılanır fikirleriyle uğurlanır

Söylediklerim yalan değil ama-gerçeküstüydü. Bilemezdim bu kadar etkileneceğini. Ve her söylediğimi yapacak kadar az sevdiğini. Yaşamak lazımmış oysa aşklar için. Ben seni ölecek kadar sevdim diye. Ölüm dahil her acıya dayanırım sandın ama sen hep öldürdün-beni...

Her ayrılığın ardından. Boğulmak üzereyken. Beni hep yine ben kurtardım. Büyük dalgalar gördüm. Hepsi içimden geçti. Çok yol gösterdiler. Karanlıkta ışık vaat ettiler ince ince. Yolumu değiştirmedim. Tek pusulam kalbim. Zamanı gelir derinim. Zaman delinir sessiz giderim. Benim adım en zor. Duygum. Eritirim, dinlerim, söylerim. Severim, söverim. Canım isterse, rüzgar kadar eserim...NE GÜZEL DEMİŞ ŞAİR...

Asıl ucuz olan ne biliyor musun? Beş kuruş vermeden savurduğunuz yargılarınız. ( İncir Reçeli )

Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. Ne kötüdür ona an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması. ( Nazım Hikmet )

Bana harflerden ve kelimelerden arınarak gel.. Kalıplardan kurtul, kalbinle gel.. Kâlinden sıyrıl halinle gel.. İster bu âşkın 'SEN' hali, ister 'BEN' hali olsun.. Geldiğin zaman; ne 'SEN' nede 'BEN' olmayacağız burada.. O halde sadece gel..
İster 'SEN'inle gel..
İster 'SEN'siz..
Yeter ki gel..

Off offf bayıldımmmm

Biri beni ayıltsın

Sevmediklerin Derdin Olur Genelde, Sevdiklerin İse Mutluluğun. Ama Birini Öyle Bir Seversin ki; Hem Derdin Olur, Hem Umudun.....

Ne Kadarına Yetiyorsa Yüreğin..Onurlu Olmalı Gelişler... Bir Kadının ANA Oluşu.. Bir Erkeğin ADAM Oluşu Gibi.. Asil Ve Olgun
Gelmelisin.! Omuzların Dik, Alnın Açık, Tüm Kalbinle Gelmelisin.. Ne Kadarına Yetiyorsa Yüreğin, Yettiği Kadar Sevmelisin.. Aklını Başından Alacak Kadar Değil, Aklı Başında Olacak Kadar Sevmelisin.. AZ OLSUN ÖZ OLSUN AMA YÜREKTEN ALLAH İÇİN OLSUN..

Beni istemiyomusun? Ayy çok kalbim kırıldı. Bak ritmi bile değişti: “tın tın tınnn"

Öyle bir vazgeçme ki benden, ölümden öte tüm gemiler sefere kalksın iskelemden.

Hay aklımda bin yaşa ve ben yaşamım boyunca, tüm ladeslerin galibi olayım.

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok !
Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.

Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde değil düşündüğüm yerdesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…