- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- Konu Sahibi Organick__
Sağol amin. İlki yeni olmuştu. Şimdi yakın zaman sonra tekrar hamileyim çok şükür. Acayip zor olacak ama olsun senin evladını da Allah bağışlasınHosbulduk canim , ilk cocukmu hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol amin. İlki yeni olmuştu. Şimdi yakın zaman sonra tekrar hamileyim çok şükür. Acayip zor olacak ama olsun senin evladını da Allah bağışlasınHosbulduk canim , ilk cocukmu hayirli olsun
Yeni olmustu derken canim 2. Bebekmi gekiyor aralarinda ne kadar varSağol amin. İlki yeni olmuştu. Şimdi yakın zaman sonra tekrar hamileyim çok şükür. Acayip zor olacak ama olsun senin evladını da Allah bağışlasın
Evet. Kızım 14 aylık :) senin?Yeni olmustu derken canim 2. Bebekmi gekiyor aralarinda ne kadar var
Sagol canim amimm
Slm. Benim de öyle oldu aslında, az önce banyo yaptım. Yemeğe geçiş yapıcam birazdan. Çok açımslmmmmm aman nasıl geçsin gün sabah kalk işe gel akşam çık eve git aynı şeyler
Benimki 7 ay 10 günlük bende 2 yasindan sonra 2. Yi istiyorum allah kismet ederse canim, bence zor olmaz senin adina ilkte tecrube edinden sonuçtaEvet. Kızım 14 aylık :) senin?
İnşaallah ilkini kız hissettim, şimdi erkek gibi ama kesin his diil, biraz zaman geçsin de. :) senin kız mı?Benimki 7 ay 10 günlük bende 2 yasindan sonra 2. Yi istiyorum allah kismet ederse canim, bence zor olmaz senin adina ilkte tecrube edinden sonuçta
Cinsiyetini ne hissediyorsun
Allah gönlüne versin benimkide kız çok sansliyiz ilkler kiz olunca yardimcimiz var demek 1..0 ondeyiz caktirmaaİnşaallah ilkini kız hissettim, şimdi erkek gibi ama kesin his diil, biraz zaman geçsin de. :) senin kız mı?
Amin evetttAllah gönlüne versin benimkide kız çok sansliyiz ilkler kiz olunca yardimcimiz var demek 1..0 ondeyiz caktirmaa
Haaayıırrrr bi dakika açıklayabilirimC ceycey0406 geyık topıgı acılmış
Neyı kız kotu bişey degılkıHaaayıırrrr bi dakika açıklayabilirim
Hayırlı akşamlar. Hoş geldin iyiyiz şükür sennnhayırlı aksamlar kızceler nasılsınız
Elhamdülillah cok sukur saglıgınıza duacıyım..Hayırlı akşamlar. Hoş geldin iyiyiz şükür sennn
Şakka yaptım şakkaNeyı kız kotu bişey degılkı
Ama buranın bır bedelı var bak. bana ne kadar maas vereceksın. bıde sigorta yatacak yer..Şakka yaptım şakka
Hosgeldın patronselam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsunnn