Günün nasıl geçti, neler yaptın bakim 😂🤣

Ben de iyiyim. Sag ol.
1 posta çamaşır yıkandı.
Az bi kitap okudum.
Yemek ve az ütü kaldı iş olarak.

Ben hiç bitşey desem . Fenalaştım iş yerinde bilmiyorım neden, elim ayağım boşaldı gibi ama zihnim açık. Şükür iyiyim şimdi . Doktora gözükücem
Hayirdir insallah?
Bir rahatsızlığın var mi bununla ilgili, daha önce olan bir sey mi?
Gecmis olsun.
Dilerim ciddi bir seyin yoktur.
Ne zaman gideceksin doktora?

Gebeligin varmis, takvimi şimdi gördüm, tansiyonun şekerin düşmüş olabilir belki.

Hayirdir insallah?
Bir rahatsızlığın var mi bununla ilgili, daha önce olan bir sey mi?
Gecmis olsun.
Dilerim ciddi bir seyin yoktur.
Ne zaman gideceksin doktora?
Yok aslında. Sağolasın. Amin. 2 hafta sonra gidicem . İki üç ayda bir oluyordu, son bikaç yıldır ama stresten kaynaklı eminim. Boş şeylere stres yapıyorum elimde olmadan.
Gebeligin varmis, takvimi şimdi gördüm, tansiyonun şekerin düşmüş olabilir belki.
Keşke gebelikten olsa da sebebi olsaydı tövbe tövbe. Vardı maalesef öncesinde de. Çaresinin olmadığını biliyorum, hiç görmedim böyle şeyleri yenen. Ömür boyu mücadele olacak. Düzeliyor gibi olsa da hep tekrarlanır böyle şeyler. Maalesef böyle

organıkcım bak geldım buraya... gecen gelmiştın sende bıze bende geregını yaptım

orta sekerlı turk kahvesı alayım yanındada lokum lutfen bıde oturacak yer alayım. yol yorgunuyumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…