- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
-
- Konu Sahibi Organick__
İyiyim şükür sen nasılsın :)Günaydın
Hayırlı cumalar
Nasilsin canim?
Ugrayamadim, aklımdan çıktı.
Ooo sevindimGünaydınnnn
Hayırlı cumalar
Giden enerjim bugün yerine geldi
Sizde keyifler nasıl
İyi yapmışsın eline sağlık.Ben de iyiyim. Sag ol.
1 posta çamaşır yıkandı.
Az bi kitap okudum.
Yemek ve az ütü kaldı iş olarak.
Sen neler yaptin?İyi yapmışsın eline sağlık.
Ben hiç bitşey desem . Fenalaştım iş yerinde bilmiyorım neden, elim ayağım boşaldı gibi ama zihnim açık. Şükür iyiyim şimdi . Doktora gözükücemSen neler yaptin?
Hayirdir insallah?Ben hiç bitşey desem . Fenalaştım iş yerinde bilmiyorım neden, elim ayağım boşaldı gibi ama zihnim açık. Şükür iyiyim şimdi . Doktora gözükücem
Yok aslında. Sağolasın. Amin. 2 hafta sonra gidicem . İki üç ayda bir oluyordu, son bikaç yıldır ama stresten kaynaklı eminim. Boş şeylere stres yapıyorum elimde olmadan.Hayirdir insallah?
Bir rahatsızlığın var mi bununla ilgili, daha önce olan bir sey mi?
Gecmis olsun.
Dilerim ciddi bir seyin yoktur.
Ne zaman gideceksin doktora?
Keşke gebelikten olsa da sebebi olsaydı tövbe tövbe. Vardı maalesef öncesinde de. Çaresinin olmadığını biliyorum, hiç görmedim böyle şeyleri yenen. Ömür boyu mücadele olacak. Düzeliyor gibi olsa da hep tekrarlanır böyle şeyler. Maalesef böyleGebeligin varmis, takvimi şimdi gördüm, tansiyonun şekerin düşmüş olabilir belki.
Ooo iyi yaptın, hoş geldin sefalar getirdinorganıkcım bak geldım buraya...gecen gelmiştın sende bıze bende geregını yaptım
Tabi hemen. Yalnız hem orta şeker hem lokum çok tatlı olmaz mıorta sekerlı turk kahvesı alayım yanındada lokum lutfen bıde oturacak yer alayım. yol yorgunuyumda
yoh bacım yoh sen yap hele bır lokum ve kahve battımı gozune yapmıyacaksan soyle gideyimTabi hemen. Yalnız hem orta şeker hem lokum çok tatlı olmaz mı
Allah razı olsun canım tesekur ederim..Ooo iyi yaptın, hoş geldin sefalar getirdin
Amin senden deAllah razı olsun canım tesekur ederim..
bacım ben orta sekerlı istiyorumAmin senden deAma şekersize alışırsan seversin ya sade kahve. Ben çok tatlı yiyen biriyken bile kahveyi sade severdim. Çünkü kahvelikten çıkıp tatlı gibi oluyor
Sağol kötüyüm ama kendimi bırakmıcamOrganick__ Nasıl oldun? iş yerindeki sorunlar biraz biraz rahatladı mi?
Tamam verdim yaabacım ben orta sekerlı istiyorum