günün menüsü

sivasli58,bak seninle pisti olduk benim bugunku menumde de firinda tavuk vardi.yaninda pilav-kiraz komposto-salata -karpuz....

meyveler salata tavuk fılan hepsi aynıydı ama ben pilav yapmadım şekerim ya...zaten pek pilav yiyemiyoruz kalıyo döküyorum diye yapmadım..

bugunki menümde ne olcak :1rolleyes:

sanırım yeşil fasulye pişiririm yanıada bişiler uydurmaya çalışcam ama of yoruldum yaw yeni işten geldim daha -tatlicadiarzu-

valla benim esim tavuk nasil piserse pissin pilavsiz yemez...

bugun ben de firinda besamel soslu brokoli,yanina et sote,ve garniturler falan yaptim.

akşama ne pişiriyonuz bakalım...benim kocam nöbetçi...sanırım basit bişiler yerim ben...

benim menüm işkembe çorbası, poşette patetesli tavuk,garnitürlü pirinç pilavı ve vişne hoşafıydı
1 saat önce yedik ama ben yine acıktım
çok seviyorum yemeyi yaaa

kızlar ben bu fırın poşeti hiç kullanmadım hep folyoda yapıyorumda.fırın poşeti kullanışlı bişeymi almayı düşünüyorumda...

sivaslı folya zararlı diyorlar sıcakla temas ettiği içn o yüzden ben pek kullanmıyorum folyo.
poşetler iyi oluyor pratik tavuk için deneyebilirsin..

işkembe mi!!!!!!!!!!offf kaynanamı özledim:))))))))
fırın poşeti çok güzel bi acat canım,at içine ne istersen süper tatarda al koyduklarınıcokacimcoook

benim bugün yemek derdim yok bizim buraya yakın yaylada şenlikler var oraya gideceğiz yemeği de hazır yiyeceğiz mangal yakmayacağız yani

kıymalı arpA şehriye çorbası yanına kabak yemeği yapıcam salata yaparım birde karpuz keseerim yeter

bak sen dünüre bize uğramadan koşmuş buraya..kız ben tembelim sen de azcık dur adım çıkar soona tembel dünür die:))))))

dünürüm sen rahatsın eşinde benim güzel gelinimde herseyi yiyor benim kocişte sıpa oğlumda yemek serçiyolar eşim sebze sevmez etobur oğlum odan beter tatlıcı çıktı sen acı bu dünürünemafoldumben
buarada kabak yemeğini türlüye çevirdim şejhriye çorbasınıda domatesli yaptım baalım çağan belki birinden birini sever diye :jeyyar:

Geç olsada menümü yazayım.. Domatesli tel şehriye, baget kızartma, pirinç pilavı, salata ve karpuz.. şimdide çay içeceğzi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…