• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günün menüsü

sivaslı saol canım kıslar bugün abimlere gitik yaptığım yemek yarına kaldı yarın yemek yapmıcam yani şimdiedn yazim zemuszemus

fırında patatesli köfte, zyağlı barbunya bi de cacık yapıcam

inaysa bu topik çok hoşuma gitmişti ama şimdi korkmaya başladım..kociş bu menüleri okursa beni kapı önüne koyabilir.)))
bu gün menüm fena değil ama..fırında tavuklu bezelye, pilav, salata,cacık

hehe bu hafta yemek derdim yok ya bi salata ya bi çorba..kociş gececi ağır yemek istemiomuş beyefendihihoyyyt

benim bu akşam mercimek çorbası etli yaprak sarması patetes kızartması ve büsküvili meyveli pudingli pasta var bir de bu yemeklere misafirim var

eline sağlık ahucum..pastanın tarifini rica etsem..

ben bugün tembel işi yaptım..mantı..
dün fırında poşet içinde patates bezelye havuçlu tavuk,taze fasülye yedik..
kalanları yarına bıraktım ki işten gelince hazır olsun diye :jeyyar:

biz bugün fırında alabalık salata kola yarında kısmetse yayla çorbası yanında yaprak sarma biber dolma karışık yapıcam

kızlar bu arada burası ocak annelerinin topigiymiş bende habire yazıyorum ama :):) bugun hiç bişey pişirmedim...kahvaltı.tost most geçiştirdik...

ezra teşekkür ederim evet bende hamişim kısmetse eylülde dogurcam.bu arada size bişey sorccam.benim karnım çok sert ve gergin...arada bi bebegim sag tarafımda genelde toplanıyo patetes gibi..çok sert oluyo vede..normalmi bu ....26 haftalık hamileyim...

eline sağlık ahucum..pastanın tarifini rica etsem..

ben bugün tembel işi yaptım..mantı..
dün fırında poşet içinde patates bezelye havuçlu tavuk,taze fasülye yedik..
kalanları yarına bıraktım ki işten gelince hazır olsun diye :jeyyar:

sağol canım pastam uyduruktu kendim uydurdum
borcama kare büsküvileri dizdim üzerine vanilyalı pudingin yarısını döktüm pudingin üstüne kivi çilek ve muzu küçük küçük doğramıştım onları attım
bir kat daha büsküvi puding ve meyve yaptım en üste de çikolatalı sos yaptım onu döktüm
güzel bişey oldu işte
ben 1 hafta sonra evimi kapatıp gideceğim için dolapta ne varsa kullanıp bitirmeye çalışıyorum

ezra teşekkür ederim evet bende hamişim kısmetse eylülde dogurcam.bu arada size bişey sorccam.benim karnım çok sert ve gergin...arada bi bebegim sag tarafımda genelde toplanıyo patetes gibi..çok sert oluyo vede..normalmi bu ....26 haftalık hamileyim...

eğer ayakta kalıp yoruluosan olablir,ama dewamlı gergin olması iyi değil,bende çalışırken bi ara dewamlı geriliodum, aynı bu haftalarda dr um ilaç vermiştş erken doğumu engellemek için,sen yinede kendini yorma ve dr na danış bence

bugn patates köfte ve makarna birde çilek komposto
ama menüyü ben deil kayınwalidem yapacak
allah razı olsunopuyorumnanaktan

eğer ayakta kalıp yoruluosan olablir,ama dewamlı gergin olması iyi değil,bende çalışırken bi ara dewamlı geriliodum, aynı bu haftalarda dr um ilaç vermiştş erken doğumu engellemek için,sen yinede kendini yorma ve dr na danış bence

cnm evet eynen bende ayaktayken daha çok hissediyorum gerginligini...oturunca rahat ediyorum...bende çalışan biriyim...dogum iznine dek sıkcaz dişimizi napalım...

bu arada bugunki menüm fırında sebzeli tavuk...yoğurt çorbası,salata ayran ve bol meyve...cokacimcoook

sivasli58,bak seninle pisti olduk benim bugunku menumde de firinda tavuk vardi.yaninda pilav-kiraz komposto-salata -karpuz....

bugün yemekj yapmıcam biraz dolma var belki dışarda yeriz olmadı yanına kızartama karpuz falan ayarlarım

Back