Günümüzün Modern Ev Hanımları

• Konu Sahibi Konu Sahibi TbZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TbZ

Mulier Amicta Sole
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
91
0
86
Eskişehir
Zaman değiştikçe, hanımların düzenledikleri "gün"lerin içeriği de değişiyor, çağa ayak uyduruyor.
Dedikodu sevmeyen hanımlar, kız arkadaşlarıyla düzenledikleri "gün"lerde ne gibi ilginç aktivitelerde bulunuyorlar acaba?
İlk örneği ben ve arkadaşlarımdan vermek istiyorum; düzenlediğimiz günlerimizde yaptığımız birbirinden lezzetli ikramları yiyor, muhabbetimizi ediyor, sonra vaktimizin sonuna dek iskambil oynuyoruz :)

Bu tarz ev buluşmaları için tavsiye edebileceğiniz başka eğlenceli şeyler de var mı?

Güzel bir konu olmuş. Ben evli değilim ama gerek annemin arkadaşları gerekte kendi arkadaşlarım geldiğinde , sohbeti az tutup daha çok aktiviteler yapıyoruz. Son zamanlarda benim buluşum ve imkanlarımla evde kareoke yapıyoruz çok eğlenceli ama eve hergün misafir geliyor yahu :)))))

kareoke mi delikafadulden

bende geleyim mi sizeedelikafadulden

bizim ailede kızlar gecesi oluyo bazen cok eglenceli geciyor ya ozel birseyde yapmıyorus konu konuyu acıyor valla arada dedikoduda oluyo ya:kedi:

Bizzat gelip test edeceğim bakalım nasıl oluyormuş kaydirigubbakcemile3

Hangi alet edevat gerekli bunun için, ona göre ben de evde bu ortamı oluşturup, ilk "gün"ümüzde deneyeyim :))

Bizzat gelip test edeceğim bakalım nasıl oluyormuş kaydirigubbakcemile3

Hangi alet edevat gerekli bunun için, ona göre ben de evde bu ortamı oluşturup, ilk "gün"ümüzde deneyeyim :))

mikrofon ve iyi bir ses sistemi gerekenler sadece bunlar kuzum. kareoke videolarını ztn netten indirebiliyorsun. hadi gelde yapalım kareoke naniknanik

Bilgisayarda yapıyorsunuz herhalde değil mi :))
televizyona bağlama şansımız yok sanırım

ben bilgisayarda yapıyorum ama ekran yeterince büyük ve geniş ztn kuzi :)
ama televizyonada bağlanır yeterki sen iste

burdaki cvp ları sabırsızlıkla bekliyorum bizde gün yaptık sonunu zor getirdik hepimiz yaşıt olmamıza rağmen acayip kötü geçti önerilerinizi bende bekliyorum:)

Reklam yapmak gibi olmasın ama :) Hasbro ürünlerinin oyunlarını incelemek lazım (Tabu, Monopoly...gibi) grup olarak bu tarz oyunlar oynamak ta ayrı bir zevkli oluyor :)

prensesin.uykusuyum'un "karaoke" gecelerinden birine katılabildim sonunda :)
Hayatımda, bir ev ortamında bu kadar eğlenmiş olduğumu sanmıyorum.
Bu hafta hemen gidip bir mikrofon alıp, bundan sonra bana misafirliğe gelen tüm arkadaşlarımla da bu etkinliği sürdürmeyi düşünüyorum.
Valla vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…