• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günümüzdeki kocalar eşlerine bakmak istemiyor.

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.251
1.616
63
Merhaba Kizlar , size bir tespitimden bahsetmek istiyorum , şimdiki kocaların pek çoğu farkındaysanız eşlerine bakmak istemiyor temel ihtiyaçlarını karşılamak istemiyor , kadınları çalıştırıp parasını almanın derdindeler. Eskiden erkeklerde bir erkeklik gururu olurmuş mesela bizlerin babaları dedelerinde ama şimdiki nesilde bu yok. Karısını zorla çalıştıranlar, maaşına el koyanlar , çalışmıyorsa kadının ihtiyacını görmeyenler. Ne günlere kaldık. Pek çok koca gördüğüm kadarıyla eşine ekmek yedirmek bile istemiyor. Neden böyle sizce bu durum?

Merhaba Kizlar , size bir tespitimden bahsetmek istiyorum , şimdiki kocaların pek çoğu farkındaysanız eşlerine bakmak istemiyor temel ihtiyaçlarını karşılamak istemiyor , kadınları çalıştırıp parasını almanın derdindeler. Eskiden erkeklerde bir erkeklik gururu olurmuş mesela bizlerin babaları dedelerinde ama şimdiki nesilde bu yok. Karısını zorla çalıştıranlar, maaşına el koyanlar , çalışmıyorsa kadının ihtiyacını görmeyenler. Ne günlere kaldık. Pek çok koca gördüğüm kadarıyla eşine ekmek yedirmek bile istemiyor. Neden böyle sizce bu durum?
Cunku hayat cok pahali, ev gecindirmek eskiye gore cok zor. Bu durumda evini gecindirmekte gucluk ceken adamin, karisinin calismasini istemesinden daha dogal ne olabilir?

Hayatımda gördüğüm en tespit olmayan tespit 😂

Cunku hayat cok pahali, ev gecindirmek eskiye gore cok zor. Bu durumda evini gecindirmekte gucluk ceken adamin, karisinin calismasini istemesinden daha dogal ne olabilir?
Kastettiğim şey hayat pahalılığı değil , orayı düzgün okur musunuz ? Neden cımbızla birşeye odaklanıp geneli anlamazlıktan geliyorsunuz. Tabi ki de bizler çalışıp evimize katkı sağlayabiliyorsak bunu yapmalıyız. Ama erkeklerin bazılarındaki problemden bahsediyorum amacım birilerinin bana ömür boyu bakması değil. Lafı doğru anlayın.

Pardon da kedi miyiz biz, neden erkek bakmalı diye bir algı var halen? Biz evelAllah bakarız kendimize, siz siz olun kimsenin insafına günün birinde size bakmaktan sıkılması ihtimaline emanet etmeyin hayatınızı

Kastettiğim şey hayat pahalılığı değil , orayı düzgün okur musunuz ? Neden cımbızla birşeye odaklanıp geneli anlamazlıktan geliyorsunuz. Tabi ki de bizler çalışıp evimize katkı sağlayabiliyorsak bunu yapmalıyız. Ama erkeklerin bazılarındaki problemden bahsediyorum amacım birilerinin bana ömür boyu bakması değil. Lafı doğru anlayın.
Bacım öyle bir adamla evliysen bas tekmeyi sende, ağzına bi lokma ekmek versin diye mi bekliyon

Pardon da kedi miyiz biz, neden erkek bakmalı diye bir algı var halen? Biz evelAllah bakarız kendimize, siz siz olun kimsenin insafına günün birinde size bakmaktan sıkılması ihtimaline emanet etmeyin hayatınızı
Ya ben mi anlatamıyorum , siz mi lafı istediğiniz gibi anlıyorsunuz ? Dediklerinizde haklısınız ben de zaten geleceğimi birine emanet etmedim kaç senelik devlet memuruyum. Bakmak demek yedirip giydirmek değil sadece. Ola Kİ birgün çalışamaz hale de gelebiliriz. Günümüzde erkeklerde böyle anlatması zor bir hal var anlayın artık lafı başka yerlere çekip durmayın , size görüş bildiriyorum saldırmaya hazır kurt sürüsü gibisiniz bir durun doğru anlayın yaa. Hayret birşey.

Bacım öyle bir adamla evliysen bas tekmeyi sende, ağzına bi lokma ekmek versin diye mi bekliyon
Bacım Derdim bu değil , benim düzenli bir gelirim maaşım mesleğim var zaten , ben erkeklerdeki bu sorunun sebebini soruyorum merak etmeyin ben kendime bakabiliyorum. Kendimi de kimseye emanet etmiş değilim ama herkes benim kadar şanslı değil yahut medeni kanunu eğer açıp bir okursanız evliliğin nasıl olması gerektiği orada yazıyor.

Valla ben lafi tam sizin dediginiz gibi anladim, ayrica cok kabasiniz

Kimse kimseyi beslemek zorunda değil ki.Hayat müşterek hayat pahalı.Zaten şimdi tek maaşla geçinilmez de.Imkani olan bütün kadınlar çalışsın ve kimsenin boyunduruğu altında yaşamasın.
Hayat her zaman pahalıydı , hayat her zaman müşterekti zaten , tek maaşla da geçinen çok fazla aile var bu ülkede. Israrla başka yerlere çekiyorsunuz. Beslemek ne ayrıca 😁 benim maaşım var hatta belki sizlerin çift maaşından bile fazladır yahu kastettiğim şey bu değil niye anlamıyorsunuzzzzz niye😁

Hayat her zaman pahalıydı , hayat her zaman müşterekti zaten , tek maaşla da geçinen çok fazla aile var bu ülkede. Israrla başka yerlere çekiyorsunuz. Beslemek ne ayrıca 😁 benim maaşım var hatta belki sizlerin çift maaşından bile fazladır yahu kastettiğim şey bu değil niye anlamıyorsunuzzzzz niye😁
Ablacım derdin ne allasen ya gidiyom ben
Neden sürekli kendi hayatınızda yaşadığınız şeylerle genelleme yaparak konu açıyorsunuz? Evli insanlar mutsuz, şimdiki erkekler şöyle tarzında. Derdinizi direkt anlatın bence genelleme yapmak yerine
Yok ya ablanın işi eşi falan mükemmelmiş sadece böyle olan erkekleri kafasına takası gelmiş gece gece

Sürekli kendinizi anlatmaya çalıştığınıza gore içinizde kalan birşeyler var demek ki.Sizin MAAŞINIZIN BIZIM ÇİFT MAAŞIMIZDAN fazla olmasını konuşmuyorum bile.🤣Maaşınız bu kadar fazla ise bi konulara fazla kafayı takmasaniz mi acaba.?Ben çalışan bir kadın olarak böyle şeyleri hiç dert etmem mesela😌

Sürekli kendinizi anlatmaya çalıştığınıza gore içinizde kalan birşeyler var demek ki.Sizin MAAŞINIZIN BIZIM ÇİFT MAAŞIMIZDAN fazla olmasını konuşmuyorum bile.🤣Maaşınız bu kadar fazla ise bi konulara fazla kafayı takmasaniz mi acaba.?Ben çalışan bir kadın olarak böyle şeyleri hiç dert etmem mesela😌
Yazdıklarınıza çok güldüm gece gece , tamam siz öyle anlayın ne diyeyim ısrarla başka yere çektiniz 😁

Günümüzdeki koşullarda adamın en iyi ihtimalle bir devlet memuru olduğunu düşünelim bir devlet memurunun bile maaşıyla (ki askari ücret alan insanları saymıyorum bile) imkanı yok bir ev geçinemez. Artık evlenmek isteyen erkekler de bunu düşünerek meslek sahibi eşi olsun istiyor ki haklılar bence

Back