Günümüz ilişkileri

arifeal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
15
-9
22
Merhaba açtığım konulara özellikle büyük insanların yanıt vermesini istiyorum çünkü onlar bana göre daha çok görmüş geçirmiş olduğu için. Bu günümüz ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz. Yapılan taktikler-prenses erkekler veya herkes içerik yapıyor ya şöyle böyle yaparsanız erkek size tapar. Yani aileme bakıyorum önceden hiç böyle bir şey yoktu annem gelip bana eski anılarını anlattığında ‘ya kızım kaçan kovalanır taktiği uyguladım’ falan demiyor acaba günümüz ilişkilerinde gençler olarak çok mu kasıyoruz? Yani salıver gitsin nasibinse zaten senin olur ne gerek var taktiğe. Neymiş iki gün çok ilgili ol ertesi günü ilgisiz ol karşında ki sana bağlansın, yok işte önce sağ göze bak sonra sol sonra dudaklara bak üçgen taktiği erkeği etkile falan ya bunlara gerek var mı cidden ne düşünüyosunuz?

Benim çabamla olacak hiçbir şeyi istemiyorum, zaten halim de yok.
Bir enerjiyle başlasam ikinci gün ee başlarım senin artistliğine derim adama. Patlar yani bir yerde, kendimi biliyorum.
Bazılarının enerjisi var, hem de hobi olarak yapıyorlar, mizacı da öyle oluyor ve öyle yaşıyorlar.

Yani taktikle bir yere kadar yürür, eğer hiç olmadığın biri gibi davranırsan sonunda verdiğin tepkiyle biten ilişkin seni daha büyük depresyona sokar.

O verilen taktikleri en fazla 3 ay uygularsın ilişkinde 4.ay gerçek sen ortaya çıkar zaten çoğu ilişki bu yüzden bitiyor ilişkinin başında kimse kendi gibi davranmıyor hep bir göz boyama ile ilişki başlıyor sonra sevgilim bana eskisi kadar değer vermiyor beni sevmiyor diye söylenmeler başlıyor. O yüzden kendin gibi olacaksın beğenmiyorsa güle güle...

Hic bir zaman taktik yapmadim. Bence doğal ol seven olduğun gibi kabul etsin sevsin seni. Sadece çok üstüne dusmeyebilirsin rahat olup akışına birakabilirsin

Merhaba açtığım konulara özellikle büyük insanların yanıt vermesini istiyorum çünkü onlar bana göre daha çok görmüş geçirmiş olduğu için. Bu günümüz ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz. Yapılan taktikler-prenses erkekler veya herkes içerik yapıyor ya şöyle böyle yaparsanız erkek size tapar. Yani aileme bakıyorum önceden hiç böyle bir şey yoktu annem gelip bana eski anılarını anlattığında ‘ya kızım kaçan kovalanır taktiği uyguladım’ falan demiyor acaba günümüz ilişkilerinde gençler olarak çok mu kasıyoruz? Yani salıver gitsin nasibinse zaten senin olur ne gerek var taktiğe. Neymiş iki gün çok ilgili ol ertesi günü ilgisiz ol karşında ki sana bağlansın, yok işte önce sağ göze bak sonra sol sonra dudaklara bak üçgen taktiği erkeği etkile falan ya bunlara gerek var mı cidden ne düşünüyosunuz?
Boş beleş işler, boş kendini yetiştirmemiş kitlenin yaptığı işler bunlar.
Çok fazla etkileşim çok aç gözlülükten bunlar. Aynı anda 20 kişi ile "takılmak" seçenek değerlendirmek olmuş🤣
Nereye kadar taktik yapacaksınız

o videolar çok komik değil mi yaaa

resmen insanlarla alay ediyorlar

o taktikleri uygulayan da oltaya gelen de gerizekalının önde gidenidir

aklı başında kültürlü insan işi değil bunlar

X