Günüm için menü istiyorum.

Oyyyyy egem ne desem şimdi
Ben tarif vermesem de direkt sana gelsem nasıl olur
Harika tarifler var anacım...

Ablacığım estagfurullah ; seve seve ..

Umarım yardımcı olabilmişizdir..

Eee artık davet sofranın resimlerini de bekleriz gelemeyeceğiz ama en azından gözümüzü doyururuz hihi:)

Oyyyyy egem ne desem şimdi
Ben tarif vermesem de direkt sana gelsem nasıl olur
Harika tarifler var anacım...

gel canım gel çok memnun olurum.keşke toplanabilsek ne hoş olurdukaydirigubbakcemile5

Ablacığım estagfurullah ; seve seve ..

Umarım yardımcı olabilmişizdir..

Eee artık davet sofranın resimlerini de bekleriz gelemeyeceğiz ama en azından gözümüzü doyururuz hihi:)

foto çekimim iyi değil ama deneyeyim bakalım.teşekkürleropuyorumnanaktan

ne mutlu sana canim ablam
bukadar sevenin ve sana yardimci olanin var tarif konusunda
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne mutlu sana canim ablam
bukadar sevenin ve sana yardimci olanin var tarif konusunda
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım çok çok mutlyum sizleri tanıdığıma,hepinizide çok seviyorum.opuyorumnanaktan
yavaş yavaş kafamda şekilleniyor yapacaklarım,tabii dha var günüme,değiştirmezsem bakalımkaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar canımın içi ben gelen Kadar tarifler çok olmuş ve çok güzel tarifler
-----------------ama bizim burda olsa güne gidiyoruz şoyle yapardım,
zeytinyağlı yaprak sarması
---patetes salatası
makarna boreği su boreği gibi oluyor,
ıslak kek
beynirli kek
tavada mayalı bazlama,
yaz yeşilikleriii
acılı ceviz ezmesi acılı dometes ezmesiii
büyük bi serviz tabağı peynir zeytin tabağı hazırlardım
yanıda çay kola ayran meyve sularııı olurdu benim günüm hep boyle olur yardımcı oldumsa ne güzel
not bizim buranın olmasa olmazlardan bi becmec deriz oda mutlaka olur afiyet olsun EGEM

esmerim teşekkür ederim canım çok güzel fikirler,düşünüyorum bakalım ama o becmec ne çok merak ettimopuyorumnanaktan

patates salatası veya makarna salatası
kurabiye
mercimek köftesi
poğaça
tatlı olarak da bisküvili pasta

bozo canım sanada teşekkür ederimopuyorumnanaktan

ben bıtırdım bugunu ,senın ıcınde cektım yaptıklarımı ,belkı fıkır olur dıye

rus salatası ,tiramusu,mılfoy boregı ,cig köfte vardı ama onu cekemedım ve rulo,sarmal kurabıye..bırazcık dagıldı sarmal kurabıyelerım ,hiç böyle olmazdı neyse :))

misafirler de yas pasta alıp gelmıs cok oldu baya ,

sana sımdıden kolay gelsın ablacım,benım mısafırım azdı sadece 5 kişi :)

opuyorumnanaktan​
[/I]

Son düzenleme:
sumakcım sen misafirleri atlatmışsındarısı başıma menün çok güzel.yaptıkların çok hoşgörünüyor.sarmalkurabiyende çok şık ayrca.benim misafir sayımkesin değil.ilk gün.girenler çıkanlar olacak daha hayırlısı olsun

esmerim teşekkür ederim canım çok güzel fikirler,düşünüyorum bakalım ama o becmec ne çok merak ettimopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5tarif veriyorum canım içiiiiikaydirigubbakcemile5
----------Besmeç:
Malzeme:Bulgur (Dugur) yagsiz dana kıymakurusoğan maydonoz baharat salça tuz.
Verilen bu malzemeler karistirilarak iyice yoğrulur.Birbirinden aynlmayacak kıvamına gelince elde küçük topaklar
büyüklüğünde parçalara ayrılarak yassitilir.daire bicimi haaline getirilir. Yaglanmiş tepsiye dizilip fırında veya önceden hazırlanmış köz haline gelen ateş üzerinde közlenerek pişirilir.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook afiyet olsunnn
-

EGEM BıDE BUNU YAP DENE ÇOK LEZııZ OLUYORR
-------------Bazlama:
malzeme: Un Su tuz ve maya.
Belirtilen malzeme (unsutuz) karıştırılıp içine maya katılır.yoğurma işlemi bitirildikten sonra hamurun ustu
kalın bir örtü ile hamurun mayalanması beklenir.Mayasi gelen hamur pezilere bölünerek oklava yardimiyla ekmek tahtası üzerinde yuvarlak biçimde parmak kalinliginda açılır (ocak) üzerindeki saç uzerinde pişirilir. Tereya ile yağlanıp çay veya ayranla ikram edilir..

esmerim bazlama bizim ekmeğimizdir memlekette.saçta pişirilir.annem biz küçükken hep yapardı.o zamanlar bazlama bitsede çarşı ekmeği alsak derdik.ama idi bazlama olsada yesek diyoruz.bizde kahvaltılarda yağlar yeriz.ayrıca kıymalı,patatesli,yourtlu içler hazırlayarak içli pide de yaparız

:lepi:kaydirigubbakcemile5 ŞıMDı ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR AMA BAZLAMANIN YERıNı TUTMUYOR HAZIR ŞEYLER BENıMDE ANNEM YAPAR HER TÜRLÜSÜNÜ :bbo::bbo:

Son düzenleme:
BAK EGEM HER ŞEYı BIRAK BUNU YAP KÜRT PıLAVIII
----------------Et (genellikle kuzu eti) bir parça kuyruk yağı ve tuz atılarak suda haşlanır. Haşlanan et sudan çıkartılır.Kişiye göre ayarlanan et suyuna yine ona göre bulgur atılır ve pişinceye kadar kaynatılır.Suyu çekilince ateşten indirilir. Pilav başka bir kaba boşaltılır ve üzerine tereyağ döküldükten sonra haşlanan etlerde üzerine ilave edilerek servis yapılır.NOT TAVUK ETı OLUR ÇOK GÜZEL Bı PıLAV

cevizli havuçlu kekinizin tarifini alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…