çok güzel canım teşekkürleropuyorumnanaktanpeynirli poğaça
bisküvi tatlısı (bayılırım)
rus ya da patates salatası
bide kurabiye =) yeterli mi canım
ikisinide çok severimopuyorumnanaktanşehriye salatası ya da közlenmiş patlıcan salata olarak
neden olmasın hep birlikte faydalanalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy benım de yarına mısafırım var bana da fıkır verın ,
sana versınler ben oradan yararlanıyım olur mu Egem opuyorumnanaktan
harikaopuyorumnanaktanıslak kek
hindistan cevizli kurabiye
mayalı poğaça
ıspanaklı pasta
ne dersin?
gül böreği
brownie
mercimek köftesi
nişastalı kurabiye veya elmalı kurabiye
canım çekti yaaakafamçokkarıştı
ben söyle guzel bır pogaca tarıfı arıyorum ama bulamadım ,var mı kolay bır tarıf kızlar
ıspanak- kıyma karışık gül böreği
makarna salatası(makarna-mantar-mısır ve kekik sadece.ha birde zeytinyağı ve tuz.)
tavuk salatası(içine garnitür,turşu tavuk,dereotu ve haşlanmış tavuk koyuyorsun)
herhangi bir sütlü tatlı yapabilirsin
tarçınlı cevizli havuçlu kek(bugün yaptım ben harika oldu)
sosisli mayalı puaça(ben bugün kırık peynirle yaptım):lepi:
birde mercimek köftesi..
valla süper menü..
yani aklıma gelenler bunlar canım..
saruböcek menü çok güzel,makarna salatanda değişikmiş.teşekkür ederimopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım ,bende öyle düşünüyorum.sanada kolay gelsinopuyorumnanaktanrica ederim.
işte bir sürü yazılır şimdi içlerinden istediklerini alırsınız karman çorman yapabilirsiniz..
kolay geldin benimde yarın akşama misaifrim var yemeğe..ama menüm belli:lepi:
zeytinyağlı dolma,milföy börek( karnıyarık şeklinde),köstebek pasta.hindistancevizli krabiye,tavuk salata(marul,k.lahana,maydonoz,dereotu,haşlanmış tavuk,mısır,garnitür,sıvıyağ,fesleğenli kekikli sos,yoğurt),haşhaşlı çörek
ıspanak- kıyma karışık gül böreği
makarna salatası(makarna-mantar-mısır ve kekik sadece.ha birde zeytinyağı ve tuz.)
tavuk salatası(içine garnitür,turşu tavuk,dereotu ve haşlanmış tavuk koyuyorsun)
herhangi bir sütlü tatlı yapabilirsin
tarçınlı cevizli havuçlu kek(bugün yaptım ben harika oldu)
sosisli mayalı puaça(ben bugün kırık peynirle yaptım):lepi:
birde mercimek köftesi..
valla süper menü..
yani aklıma gelenler bunlar canım..