• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günsevil diyet günlüğü

dünkü menüm
sabah 1 simit domates peynir şekersiz çay
öğle
1 porsiyon mercimek çorbası
çeyrek porsiyon et sote
yarım porsiyon yoğurtlu spagetti
5/6 çatal muhalebi
akşam
ciğer kavurma
yoğurt
soğan piyaz

çarş menüm
sabah 3/4 yudum kahve az şekerli
ara yok
öğle
yoğurt +2 yumurtadan yapılmış az yağlı omlet
2 dilim ekmek
akşam
yok
spor
40 dk yürüyüş + 1 saat dance
bugün olduğu gibi yer hareketlerine zaman ayırmayı düşünüyormum
cumaya sağlam geliyorum vallla

çarş menüm
sabah 3/4 yudum kahve az şekerli
ara yok
öğle
yoğurt +2 yumurtadan yapılmış az yağlı omlet
2 dilim ekmek
akşam
yok
spor
40 dk yürüyüş + 1 saat dance
bugün olduğu gibi yer hareketlerine zaman ayırmayı düşünüyormum
cumaya sağlam geliyorum vallla
Çok iyi menün canım. Ama akşam bir kaç bir şey atıştırmalıymışsın. Metabolizma yemeyince duruyor biliyorsun. Spor falan da yapmışsın. Harika vallahi:13:

Çok iyi menün canım. Ama akşam bir kaç bir şey atıştırmalıymışsın. Metabolizma yemeyince duruyor biliyorsun. Spor falan da yapmışsın. Harika vallahi:13:

teşk canım yaff bu haftayı böyle tamamlıyacaz artık önümüzdeki hafta artık tam moddayım asıl kiloyu önümüzdeki hafta verecem :8::8::8:

[COLOR="#0000CD"]evvveeettt
bugün tartıldım tartı yine şaşırttı beni 300 /500 verirsem iyi diyordum regl haftası olduğu için yine olmadı
geçen hafta ve ondan önceki hafta 66,9
bu hafta 65,5
verilen kilo 1,4
afferin banaaaa:64::42::46::46::40:[/COLOR]

[COLOR="#0000CD"]evvveeettt
bugün tartıldım tartı yine şaşırttı beni 300 /500 verirsem iyi diyordum regl haftası olduğu için yine olmadı
geçen hafta ve ondan önceki hafta 66,9
bu hafta 65,5
verilen kilo 1,4
afferin banaaaa:64::42::46::46::40:[/COLOR]

güzel havalı bir hafta sonu geçirdim dip köşe temizlik vardı birtek çamaşırların istiflenmesi ve salon kaldı mutfak dolapları dahil heryer iyice ovularak temizlendi :52::52::52:
ilk defa bu hafta sonu c'tesi ve pazar olmak üzere iki gün birer kase dondurma yedim küçük kase maraş dondurması
özlemişim valla dondurmayı öğunlere fazla dikkat edemedim valla zaten geç kalktım iki günde
kollarım iyi çalıştı dizlerim öyle kolay değil yere eğil yerden kalk kollar bir ileri bir geri falan :52::52::52:
yeni bir haftaya merhaba diyorum bu hafta hedef 2 kg inş 73,5 olduğum günleri görürüm inş ya iki haftada 5 kilo verebilsem bir an önce 70 olmak istiyorum .. bakalım merakla bekliyorum ne kadar sürede 70 olacammmm
evet gün gün yediklerimi yazacam bu hafta spor ağırlıklı olacak hergün 2 saatten fazla spor a zaman ayırmam gerekiyor şöyle yapıyoruz vucudu şaşırtmak lazım onun için sabah erkenden kalkıyoruz 1 saat spor duş kahvaltı iş mesai bitimi 1 saat dah spor bakalım bu haftaki taktik bu :52::52::52:
yarın bu günki menümü ve yaptığım sporu yazarım sevgili günlüğğğüüüümmmmm :54::54::54:

dünkü menüm
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
1 kupa çay
ara yok
öğle
6 yk fırında yapılmış adeta imam bayıldıyı hatırlatan patlıcanlı yeşil fasülyeli etli türlüm
2 kupa dolu dolu ayran
ara
galeta
akşam hiçbirşey yenmedi efem
1 saate yakın aerobik yaptım
mekik hareketlerini zorlanmadan yapabiliyorum artık göbüş miğde kısmı eridi

Back
X