• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük yemek takımı bulamıyorum kızlar yardımm :(

canım ya şimdi baktımda onun çukur tabağı yokmuş :50: bende onu almak üzereyim :47:

canım çukur olsa da olmasa da güzel bence... yine de kullanışlı ve şık görünüyor... ben böyle kare modelleri kullanıyorum, sıvı bi şey koymayacaksan sorun olmuyor...

canım çukur olsa da olmasa da güzel bence... yine de kullanışlı ve şık görünüyor... ben böyle kare modelleri kullanıyorum, sıvı bi şey koymayacaksan sorun olmuyor...

ama günlük kullanacağım ya mutlaka sulu biseyler koyuluyor alamam o yüzden onu :50:

Bugün kütahya porselenin mağazasında gördüm istediğin gibi bir model, yeni sezon ürünü olarak 24 parça 69 tlydi :)
aklıma geldi yazmak istedim, geçen gün bakmıştım bu konuna
bu modellerden daha kibar çiçek desenli kare bir model

Bugün kütahya porselenin mağazasında gördüm istediğin gibi bir model, yeni sezon ürünü olarak 24 parça 69 tlydi :)
aklıma geldi yazmak istedim, geçen gün bakmıştım bu konuna
bu modellerden daha kibar çiçek desenli kare bir model

evet arkadaşım senle aynı fikirdeyim.. ben misafirlik dışında henüz almadım. çünkü ablam şu karelerden 24 parça 70 tl civarı 2 takım alcak..12 kişilik takımım olcak ve sadece 140 tl ye gelcek..o yüzden her ne kadar bernardo günlük takımları hoşuma gitsede ortalama 250-300 tl vermek zor geliyo ....

evet arkadaşım senle aynı fikirdeyim.. ben misafirlik dışında henüz almadım. çünkü ablam şu karelerden 24 parça 70 tl civarı 2 takım alcak..12 kişilik takımım olcak ve sadece 140 tl ye gelcek..o yüzden her ne kadar bernardo günlük takımları hoşuma gitsede ortalama 250-300 tl vermek zor geliyo ....

sonuçta tabak bu bence de çok faza fiyat vermemek gerek kırılır ya da herhangi bir şey olursa insanın içi sızlar valla. hele ki günlük yemek takımına bernardo ne kadar göz alıcı şeyler şeyler yapsa da bence 250-300 çok, en azından her şeyini kendi alan benim gibi biri için çook :)

Canım sende gördüm bayıldım bu takımlara ilk paylaştıklarına.
ben de biev takımlarından en sonuncusunu alıcam inşallah.

hepsi çok tatlı, hangisi içine sindiyse onu al şekerim :)

evet kızlaar sonunda aşık olduğum günlük yemek takımımı buldum ama bir sorum olacak sizlere stonware unun malzemesi renkleri solmaz deseni çıkmaz çıkarsa getir dedi adam şuan karar aşamasındayım nasıl sizce kızlar :16: birde diğer parçalarındanda alacağım kahvaltılığını kavanozlarını falan çok beğendim ya :16:

evet kızlaar sonunda aşık olduğum günlük yemek takımımı buldum ama bir sorum olacak sizlere stonware unun malzemesi renkleri solmaz deseni çıkmaz çıkarsa getir dedi adam şuan karar aşamasındayım nasıl sizce kızlar :16: birde diğer parçalarındanda alacağım kahvaltılığını kavanozlarını falan çok beğendim ya :16:

Neden Stoneware ?

Güral Porselen’in sarı, krem, lacivert, yeşil, mavi, pembe ve kiremit tonlarıyla bezenen stoneware serisi, doğayı evinize getirir.
Sağlık ve temizlik demektir.
Tat ve koku sindirmez.
Pekişmiş yapısı sayesinde mikrop barındırmaz.
Üzerinde oluşan lekeler kolaylıkla çıkar.
Kolay yıkanır.
Yemeklerinize keyif katar.
Yemeklerinizin sıcaklığını uzun süre muhafaza eder.

böyle bi yazı buldum canım.. bi de çok güzellermiş bunlar nerden buldun?

Neden Stoneware ?

Güral Porselen’in sarı, krem, lacivert, yeşil, mavi, pembe ve kiremit tonlarıyla bezenen stoneware serisi, doğayı evinize getirir.
Sağlık ve temizlik demektir.
Tat ve koku sindirmez.
Pekişmiş yapısı sayesinde mikrop barındırmaz.
Üzerinde oluşan lekeler kolaylıkla çıkar.
Kolay yıkanır.
Yemeklerinize keyif katar.
Yemeklerinizin sıcaklığını uzun süre muhafaza eder.

böyle bi yazı buldum canım.. bi de çok güzellermiş bunlar nerden buldun?

canım teşekkür ederim baktımda karacanın coloured takımlarıda stonewareymiş arkadaşım kullanıyor 9 aydır çatlama solma olmadı memnunum dedi sakaryada otururyorum ben bunu burdaki bi züccaciyeden buldum kendisi ürettiriyormuş bi firmaya bie ürünlerini üreten firmayla aynıymış ortalama 6 kişilik takımı 150 ye satıyoruz dedi daha pazarlık yapmakdık bakalım artık tam fiyat ne olacak

canım teşekkür ederim baktımda karacanın coloured takımlarıda stonewareymiş arkadaşım kullanıyor 9 aydır çatlama solma olmadı memnunum dedi sakaryada otururyorum ben bunu burdaki bi züccaciyeden buldum kendisi ürettiriyormuş bi firmaya bie ürünlerini üreten firmayla aynıymış ortalama 6 kişilik takımı 150 ye satıyoruz dedi daha pazarlık yapmakdık bakalım artık tam fiyat ne olacak

valla ben bayıldım canım çok şirinler pembe pembe, baharat takımları da çok tatlı gözüküyor. her şey dahil mi bu fiyata baharat takımı falan filan. içine sindiyse al kaçırma valla

valla ben bayıldım canım çok şirinler pembe pembe, baharat takımları da çok tatlı gözüküyor. her şey dahil mi bu fiyata baharat takımı falan filan. içine sindiyse al kaçırma valla

yok canım 6 kişilik 24 parça diğerlerini konuşmadık daha tam alınca paylaşacağım burdan fiyatlarıyla beraber çok sevindim beğenmene :16:

bu takımın aldım kızlar 12 kişilik 48 parça yemek takımını 3 adet en büyük boy kavanozunu kek fanusunu 2 büyük salata kasesini kirli kaşıklığını ve kepçe koymak için kaşıklığını , ve 1 büyük kayık tabağını birde peçeteliğini 400 tl ye aldım

Biev' in yeni modelleri mi? Yoksa ben mi yeni görüyorum?
Yine de paylaşayım hala kararsız olan arkadaşlar açısından fikir olur.. :34:

$mro003.webp $mro001.webp

Bunlar da kahvaltı takımları..
$KNH201.webp$KNH202.webp$KNH203.webp$KNH204.webp

Canım o kelebekli takımın markası ne bayıldım harika ötesi.. Ama biraz pahalı :( 4 yıllık evliyim çoğu eşyadan sıkıldım kızlar kesinlikle çeyize en beğendiğiniz şeyleri alın ucuz şeyler alınca insanın gözü hep iyilerde kalıyor

Çok güzel bir tercih olmuş :) hayırlı olsun, güle güle kullan canım.

Son düzenleme:
kuzucum hayırlı olsun, sonunda muradına erdin demek, çok güzel görünüyorlar hayatım, aşk dolu yemeklerinizi yiyin inşallah :16:

Canım o kelebekli takımın markası ne bayıldım harika ötesi.. Ama biraz pahalı :( 4 yıllık evliyim çoğu eşyadan sıkıldım kızlar kesinlikle çeyize en beğendiğiniz şeyleri alın ucuz şeyler alınca insanın gözü hep iyilerde kalıyor

Biev canım, sende yavaş yavaş değiştirirsin tatlım sıkma canını hiç..:29:

Nurdan_uss kullanıcısından alıntı

Biev canım, sende yavaş yavaş değiştirirsin tatlım sıkma canını hiç..

Peki nerden aldın canım burası züccaciyeye benziyor

Back
X