• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük yemek takımı bulamıyorum kızlar yardımm :(

Sitesine baktım bulamadım canım yemek takımının bi kodu adı var mı

Ben evmanya alışveriş sitesinde gördüm ama tavsiye etmem, zira porselen 2' li kahve fincanının birini kırık göndermişler, kırılmış değil, kırık gönderilmiş yani! Dilim yandı bir kere, artık kırılacak eşya almıyorum kesinlikle.. :19:
Ama internetten baktım sitesinde satış noktaları yazıyor bilgin olsun.:31:

Son düzenleme:
Sitesine baktım bulamadım canım yemek takımının bi kodu adı var mı

canim ilk sayfadada bin kelebekli takim var arkadas onun markasini soylemis o biev den. benim aldim dedigim su baharat takimi kek fanusu falan gozukuyo resimde o takim yine kelebekli love yazan ustunde onun markasini bilmiyorum burda bi zuccaciyeden aldim henuz evime getirmediler gelince kutusuna bakarim.ne yaziyor diye kendimiz urettirdik fabrikaya demislerdi en azindan fabrika yaziyodur heralde bilmiyorum. bugun gelecek insallah mutlaka yazarim resimde cekecegim zaten :16:

Tamam canım mutlaka yaz Yada züccaciyenin ismi telefonu onlarda olabilir İstanbul da ise giderim Yada telefonla isterim

Tamam canım mutlaka yaz Yada züccaciyenin ismi telefonu onlarda olabilir İstanbul da ise giderim Yada telefonla isterim

tatlım sakaryada yaşıyorum ben burada züccaciye belki istanbulda satan yeri bilirler soracağım senin için :16:

ben marketler de satılan tek parça ürünlerden oluşturucam.

şu güral veya kitahya porselen olanlardan.

beyaz, kabartmalı olanlar.

Ya işte kızlar siz bilirsiniz ama sonra hep o güzel modellerde içiniz kalacak.. Çünkü heeer gün o takımları göreceksiniz. Bende sizin gibi düşündüm misafir yemek takımını karaca kahvaltı takımını noble life aldım ama onları misafirden misafire görüyorum.. İmkan varsa şu an iyi bişey alın sonra benim gibi 4 yılda yeniden bakmaya başlayabilirsiniz.. Nacizane tavsiyem..

Bu arada sakaryadaki arkadaş senden haber bekliyorum

porlanda da bakabilirsin canım bazen indirimde oluyor bazı ürünleri porland çok kaliteli günlük de kaliteli olmalı bence... kütahya da güzel...

Bu hafta a101 e güral porselen tekli tabaklardan geldi.tanesi 2 Tl.2 model vardı.bende 8 kişilik takım yaptım kendime.sadece yemek tabağı ve servis tabağı aldım.çorba ve tatlı tabağı çok gereksiz bence.beyaz kendinden kabartmalı bir model seçtim.16 tabağa 32 Tl verdim.günlük kullanım için çok iyi.aslı da yemek takımlarında da çok gereksiz kullanılmayan parçalar var,çokta paralar ödeniyor..

tatlım sakaryada yaşıyorum ben burada züccaciye belki istanbulda satan yeri bilirler soracağım senin için :16:

ay bende takipteyim çok beğendim modelini yemek takımının güle güle kullan iyi günlerde inşallah.. bizide bilgilendirirsen sevinirim valla..

Çokk güzel bi takım canımmm bayıldımm :) bnde çeyiz canavarı oldumm

evet kızlaar sonunda aşık olduğum günlük yemek takımımı buldum ama bir sorum olacak sizlere stonware unun malzemesi renkleri solmaz deseni çıkmaz çıkarsa getir dedi adam şuan karar aşamasındayım nasıl sizce kızlar :16: birde diğer parçalarındanda alacağım kahvaltılığını kavanozlarını falan çok beğendim ya :16:

Canim zuccaciyenin adi ve yemek takiminin markasini yazabilirmisin cok begendim bende almak istiyorum

Back
X