günlük yemek takımı bulamıyorum kızlar yardımm :(

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
108
kızlar günlük yemek takımı arıyorum pğembe olsun istiyorum ama istediğimide bulamıyorm ikeada buldum ama çok pahlıya geliyor o yüzden vazgeçtim beğendiğim diğer modeller ama seçemedim. sizce güzellermi yda sizin önereceğiniz başka yemek takımı varsa resim pylasırmısınız şimdiden hepinize teşekkürler :16: :16: ilk resimdeki kase ikea bitek bunun fotografını bulabildim servis tabakları falan hepsi aynı. sonraki takımlar biev birde acaba bievin kalitesi nasıldır bilemedim desenler solarmı çıkarmı yakından hiç görmedim:50:

Eklentiler

• $pe304670.webp
    $pe304670.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 1.075
  • $blu003_k.webp
    $blu003_k.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 1.759
  • $FB,13012,12,blu001-biev-blu001-24-parca-yemek-seti-6-kisilik-yemek-takimlari.webp
    $FB,13012,12,blu001-biev-blu001-24-parca-yemek-seti-6-kisilik-yemek-takimlari.webp
    7 KB · Görüntüleme: 5.377
  • $FB,273907,27,blu002-biev-blu002-24-parca-yemek-seti-6-kisilik-yemek-takimlari.webp
    $FB,273907,27,blu002-biev-blu002-24-parca-yemek-seti-6-kisilik-yemek-takimlari.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 6.196
Son düzenleme:
6 Kişilik 24 Parça 7040 Desen Yemek Takımı | ceyiz urunleri, 6 Kişilik 24 Parça 7040 Desen Yemek Takımı
San Marco Krem 6 kişilik 24 Parça Yemek Takımı | migros, tansaş, tansas, 5m, siran ertan, sm18ys14273, san marco krem 6 kişilik 18 parça yemek takımı, kütahya porselen
Diana Gll 6 Kiilik Yemek Takm
6 Kişilik 24 parça 6465 Yemek Seti | YS24YS4306465, 6 Kişilik 24 parça 6465 Yemek Seti, Kütahya Porselen

bence günlük takımı sık kullanacağın için sağlam bi markadan al şeker.... :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kütahya yada güralın yemek takımlarını günlük olarak rahatlıkla kullanabilirsin birde arcopal var onun kullanışıda oldukça sağlam canım tavsiye ederim.:16:

Sondaki takıma bende bayıldım kalitesi nasıl hiçbir fikrim yok eğer iyiyse bende düşünebilirim bu modeli.

valla bayıldım ayıldım tekrar bayıldım :KK53:

3 günlük takımın üstüne bir takım daha alsam anam kafamda kırar kesin :KK37:

İleride evlenmeye tekrar niyetlenirsem lütfen çok güzel takımlar olsun yine :KK39:

Nasılsa şimdi alsam da modası geçecek, çünkü her yıl birbirinden güzellerini çıkarıyor bu porselen markaları :KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tugce canım dur acele etme madem içine cok sinen olmadı biraz daha bekle begendigin cıkar :54: bende bakınıyorum ama içime sinmiyor en iyisi beklemek günlük takımı hergün görecegiz netice olarak içimize sinmeli :1:

canım cok para vermene gerek yok kutahya ve gural porselenın buyuk marketlere satısa sundugu 70 TL yı gecmeyen takımlar var onlara bakmanı tavsıye ederım ben oyle yaptım aldım

valla bayıldım ayıldım tekrar bayıldım :27:

3 günlük takımın üstüne bir takım daha alsam anam kafamda kırar kesin :37:

İleride evlenmeye tekrar niyetlenirsem lütfen çok güzel takımlar olsun yine :39:

Nasılsa şimdi alsam da modası geçecek, çünkü her yıl birbirinden güzellerini çıkarıyor bu porselen markaları :52:

bir an önce takımları eskitip yenisini almak gerek :52:

İçlerinden en sondaki modeli beğendim canım..
teşekkür ederim canım bende kelebekliyi beğendim ama diğer pembelide güzel birde yakından görmedim o yüzden tereddütlüyüm :50:
biev iyi değilmi canım hiç bilgim yok ya bu takımların hepsine baktım daha önce ben modern olsun şirin olsun ve pembeli olsun istiyorum çokmu şey istiyorum :1: :9: :52::52:
kütahya yada güralın yemek takımlarını günlük olarak rahatlıkla kullanabilirsin birde arcopal var onun kullanışıda oldukça sağlam canım tavsiye ederim.:16:
canım onlara baktımda pek içime sinen olmadı bunları beğendim ama işte yakından görmedim:50: kızlaarr acaba varmı aranızda bunları yakından inceleyen?
kelebekli ve en sondaki ortancalı takıma bayıldım cnm:16:
ben hepsini beğendim ama seçemedim acaba kelebekli yimi pembeli olanımı alsam yoksa en sondakinimi yada kelebekle pembeli birbirine uyarmı ikisindende alsam uydururmuyumki ooff bilemedimm :50: ne kadar kararsızımm :47: :47:
Sondaki takıma bende bayıldım kalitesi nasıl hiçbir fikrim yok eğer iyiyse bende düşünebilirim bu modeli.
ben öğrenirsem sanada haber veririm canım :16: sende öğrenirsen bana haber et :16: :1:
valla bayıldım ayıldım tekrar bayıldım :27:

3 günlük takımın üstüne bir takım daha alsam anam kafamda kırar kesin :37:

İleride evlenmeye tekrar niyetlenirsem lütfen çok güzel takımlar olsun yine :39:

Nasılsa şimdi alsam da modası geçecek, çünkü her yıl birbirinden güzellerini çıkarıyor bu porselen markaları :52:
özlemim hangisi sence bide sen çok geziyosun kız yakından gördünmü hiç bunları biev marka görürsen benim için incelermisin tabi bide foto çekersen tam süper olur malum internetteki fotolar shoplu oluyo :47: :47:
Tugce canım dur acele etme madem içine cok sinen olmadı biraz daha bekle begendigin cıkar :54: bende bakınıyorum ama içime sinmiyor en iyisi beklemek günlük takımı hergün görecegiz netice olarak içimize sinmeli :1:
edoşumm ........dan alcam 149 tl teki 111 tl de indirim çeki vercek bana takım 38 tl ye gelcek :1: :52: o yüzden karar vermek istiyorum :50: senin beğendiğin oldumu aralarından
canım cok para vermene gerek yok kutahya ve gural porselenın buyuk marketlere satısa sundugu 70 TL yı gecmeyen takımlar var onlara bakmanı tavsıye ederım ben oyle yaptım aldım
içime sinen olsa alacağım bende canım ama hiç içime sinen bi takıma denk gelemedim malesef :47: :47:
bir an önce takımları eskitip yenisini almak gerek :52:

:1: :1: evet eskitin eskitin :1:

Canım gördüğün gibi herkesin zevki ayrı, iş sana düşüyor kelebekliyi beğendiysen onu al, ama hani olur ya gördüğünde tereddüt etmeden bu olmalı dersin, öyle değilse de biraz daha beklemeni, araştırmanı öneririm.. :34:

Son düzenleme:
valla içine hangisi siniyorsa onu al derim canım.
ben evlenirken hiç böyle hazırlık yapamamıştım,açıkçası sizi görünce imreniyorum,keşke ben de bu kadar hazırlıklı olabilseydim diye.
ama şunu belirtmek isterim ki özellikle günlük yemek takımında kırılan,çatlayan parça çok oluyor.yani bu solar mı,rengi gider mi diye korkmayın beğendiğinizi alın...

canım ben bievin bi mutfak kaşıklığını mı ne aldım. o da porselen. bernardodan da kahve takımı falan aldım porselen. şu an günlük kullandığım yemek takımı porland ve misafire aldığım Kütahya....
emin ol sadece önemli olan desen değil. Kütahyaya şöyle bi bakınca, eline tabağını alınca resmen parladığını ve yere atsan kırılmayacağını hissediyorsun. Porseleninden kalite akıyor resmen... Yine Porland'ın 2 senedir takımını kullanıyorum, bi türlü eskitemedim yere düştü kırılmadı valla :9:
Gelgelelim bieve ve berdardoya..... ya porselen mi seramik mi tam belli olmuyor. şöyle bi bakınca en fazla 2 sene sonra bi parçası kırılır çatlar diyorum... cats by luyano ve tantitoni zaten 2 sene dayanmadı çaydanlık ve baharatlıkları....
hisardan üstü porselen çaydanlık aldım çok yeni. kütahya ile eşdeğer bence :) hatta daha kaliteli bilem olabilirr :15:

günlük takım çok yıkanır makineye de çok girecek. makinede boyası akmayan, kırılıp çatlamayan bi ürün olması önemli. o yüzden güral, porland, kütahya ve hisardan vazgeçme bence :34:

Son düzenleme:
Baya uyguna gelecek o zaman :27: aralarından 4 canım baska model varmı

tugcecim, denk gelirse bakar fotografını çekerim canımm :16:

kızlaar bide bu modelleri buldum bunlar nasıl sizce

Eklentiler

• $12805858_12394074.webp
    $12805858_12394074.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 110
  • $12805858_12394073.webp
    $12805858_12394073.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 105
  • $83289296741005741853.webp
    $83289296741005741853.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
2.si çok tatlı duruyor, oldum olası pastel renkleri sevmişimdir :)

Back
X