• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük yemek ne yapiyorsunuz

Buzluğa köfte yapıp koyuyorum lazım oldukça çıkartıp pişiriyorum ,ayrıca kıymaları top top koyunca buzluğa istediğim zaman yemekte yoksa soğan biber kavurup kıymayı ekliyorum daha sonra domates salça baharatla kıymalı güzel bir yemek oluyo.Çalısıyosan pazar günleri üç çeşit yemek yap,dolaptan hergün yiyeceğiniz kadar çıkartıp üç gün yiyebilirsiniz.

Buzluğa köfte yapıp koyuyorum lazım oldukça çıkartıp pişiriyorum ,ayrıca kıymaları top top koyunca buzluğa istediğim zaman yemekte yoksa soğan biber kavurup kıymayı ekliyorum daha sonra domates salça baharatla kıymalı güzel bir yemek oluyo.Çalısıyosan pazar günleri üç çeşit yemek yap,dolaptan hergün yiyeceğiniz kadar çıkartıp üç gün yiyebilirsiniz.

Fasulye,bamya,nohut, bezelye,kuru, patlıcan (cesitcok),karnıbahar, brokoli,patates, balık,tavuk,barbunya, yeşil mercimek,yanlarına ekstra salata,pilav, çorba, makarna,mantı ne gelirse aklıma. Tam iki uc haftalık yemek işte. Çeşit çok bu kadar düşünmeyin.

Bugün henüz birşey yapmadım. Dün tavuk sote, bezelye yemeği, pilav, komposto ve fırında Beşamel soslu kıymalı karnabahar yapmıştım. Onlardan var, ısıtıp yeriz.

Çok pratik şeyler arıyorsanız, sebze yemeği yapabilirsiniz, kıymalı biber dolması yapabilirsiniz, borcama patates dilimleyip üzerine tavuk but koyup salçalı sosla fırına verebilirsiniz.

Yemek yapma isteğim gelsin 5 6 çeşit yaparım.. gelmezse zor yaparım..
artık yemek listesi hazırladım..:hamarat:
2 haftalık yemek çeşidi.. dönüyorum..zaten mutfağa girdiniz mi, en fazla yarım saat bir saat de hazır oluyor..

Back
X