• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Yarım Kg. Yoğurt Tüketmek

asumank

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
25
0
286
İstanbul
Selam sizlere arkadaşlar, ablalar.. ;)

Ben günde ortalama 1 kg. yoğurt tüketiyorum. Ne yapayım, çok seviyorum. Su gibi yoğurt tüketiyorum.

Birkaç doktora sorduğumda, hiç bir zararının olmadığını söylediler. Hatta:

87 doğumluyum, kemik erimesi için ileriye yönelik birikim yapmaktır aynen devam et diyen de oldu; eğer böbrek taşı sorunun yoksa hiçbir zararı yok diyen de oldu. Çok şükür öyle bir sorunum yok. Eczazı tanıdığa da sordum, o da süper dedi. :)

Konuyu şu yüzden açtım,

Hem size de tavsiye ederim hem de yoğurt hakkında yazmak istedikleriniz olabilir diye danışmak istedim.

Son düzenleme:
bende çok severim yoğurdu tüm yemeklerin yanında yoğurt yerimkaydirigubbakcemile2

Hehehe
Ben sabah kalktığımda, öğlen, akşam. :) Kısaca beş vakit yoğurt tüketiyorum neredeyse. :) Bazen gece kalkıp pc'ye geçiyorum, o zaman da yoğurt alıyorum. :) :)

Yoğurtsuz yaşam, yaşamaya değmez. :) :)

aynen aynenhihoyyyt

yaşasın yoğurt çılgınlığı

ama sen benden daha çılgınsın, ben sabahları tüketmiormdelikafadulden

ayy ne güzel öyle özeniyorum ki sizlere :( ben zorla bir iki kaşık yiyorum :( eşim çok sever, çok yer ben maleesef az yiyorum.

yoğurt yiyenlere çok ama çokkkk imreniyorum .... eşim de bayılır , bir iki günlüğüne biyere gidecek olsam yemek yaptırmaz bana, yoğurt yerim sen beni düşünme der ...
o kadar özenmeme rağmen ben yiyemiyorum , sadece çok sıcaklarda bir iki kaşık o da ille şekerli olacak

yoğurt her şeyde vazgeçilmezim :))))Yoğurtlu yoğurt :) kısacası her şeyde yerim ...ayran içerim..o benim vazgeçilmezim.ve en güzel yoğurt SAKIPAĞA tavsiye ederim :)))

Benim içinde yoğurt alışkanlık oğluma da alıştırdım yoğurt bulamazsak ayran içeriz mutlaka.

ben de yerim ama illaki yoğurdun tadı güzel olacak.
her yoğurdu yiyeymiyorum.
sizin kadar da yiyemiyorum,keşke çok yiyebilsem.

Back