Günlük Tutma Alışkanlığı..

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.279
1.104
Selaaam.. Aranızda düzenli günlük tutan var mı? Eğer tutuyorsanız, günlük tutma alışkanlığı size ne hissettiriyor ?
Ben bugün tutmaya başladım, bakalım devamlılığı ne kadar sürer ama iyi geldi sanırım içimdekileri bir yerlere yazmak..
Duygu ve düşüncelerinizi paylaşırsanız belki bende alışlanlık haline getiririm, şimdiden teşekkürler

Bende çekindim aslında yazarken, birkaç gün önce telefonda günlük uygulamasında denedim baktım gerçekten yazabiliyorum, sonra deftere geçtim, o kadar teknolojiye gerek yok
Çok iyi. İçinizi dökün rahatlatıyormuş güya ben yapamadığım için bilmiyorum

Çok iyi. İçinizi dökün rahatlatıyormuş güya ben yapamadığım için bilmiyorum
evet bende öyle duyumlar aldım ve başladım, siz de deneyin, gözüktüğü kadar korkunç değil gerçekten
çocukken tuttuğumuz günlülerdeki gibi ‘merhaba günlük sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım kahvaltımı yaptım’ olarak başlayamadığımız için şimdilerde zor geliyo sanırım, derdimiz tasamız yokmuş o zamanlar, mis..

Ay yok ben almıyayım böyle iyi bana ben ı ı

Ayy kim bilir neler var sizin içinizde, yazamıcak kadarsaaa
Şaka bir yana ben anlık öfkelenirim bazen bazen de çok sabırlıyımdır ama öfkelenince içimden neler geçiyor kulak tıkıyorum şimdi kağıda döksem sesi bastıramam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…