• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük temizlik işi arıyorum istanbulda

negma80

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
11
0
6
İstanbul
Merhabalar,günlük temizlik işi arıyorum. Haftanın 2,3 günüde olur.Referans verebilirim.Güvenilir,titiz bir insanım.Anadolu yakasında oturuyorum .Fakat çok uzak olmadığı sürece avrupa yakasıda olur.Güvenebileceğim insanlarla çalışmak istiyorum

Merhabalar,günlük temizlik işi arıyorum. Haftanın 2,3 günüde olur.Referans verebilirim.Güvenilir,titiz bir insanım.Anadolu yakasında oturuyorum .Fakat çok uzak olmadığı sürece avrupa yakasıda olur.Güvenebileceğim insanlarla çalışmak istiyorum

Merhaba,

İletişim bilgilerini verirsen görüşelim. Anadolu yakasında oturuyorum ben de.

Bende maltepe civari eve yardimci ariyorum. haftanin 2 gunu gelecek biri lazim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll

merhabalar kadiköydeki evimize haftada 5 gün (haftasonu tatil) saat 1 den 6 ya kadar yarıdımcı arkadaş arıyoruz. ilgilenen arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.

Haftada bır gun yada 15 günde bır gudebılecegım temızlık işi arıyorum Kadıkoy Maltepe Bostancı Göztepe acıbadem Üsküdar Umranıye çevresi düşünenler ıletısıme gecebılır

Istanbul Kağıthane'de oturuyorum haftada 5 yada3 gün sabah öğlen 14 çalışıcak aylıklı temiz titiz guvenılır yardımcıya ihtıyacım var

Back