Günlük tek taş kullanımı

okuryazarokumazyazmaz

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
590
620
Merhabalar kızlar 🙂 buradaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı💝

Merhabalar kızlar 🙂 buradaki yazdıklarımızdan ve okuduklarımızdan sonra bu tabiki dert değil ama kafama takıldı. Pırlantalarınızı günlük mü kullanıyorsunuz? Veya tektaşlarınızı? E sürekli mutfak iş güç kullanımı zor olmuyor mu? Bwnim bir arkadaşım iş yerinde eldivenle çalışırken taşı da eldivenle sıyırıp atmıştı. Günlerce iş yeri çöpünü karıştırdılar ama tabiki bulamadılar. Benim şu an yok. Kendime almak istiyorum ama günlük takmam diye de almıyorum. Sevgilim var ama ona da aldırmak istemiyorum. Kullanımı konusunda tüyolarınız var mı💝
Günlük düşünüyordum.Ama zaten alyanslarimi ex'e geri verdim.Dediler taşı düşer sadece düz alyans takıyordum.Gunluk 1 tektaş 1 baget yüzüğüm vardı.Baget in taşı düşmüştü.

Evet kaşıkçı elması gibi ben de sevmiyorum. Ama diğerleri de işte kullanışlı olur mu bilemedim

Benimki normal pırlanta. Kuyumcu orijinal pırlantalarda düşme oranının çok düşük olduğunu söylemişti. Biraz da sizin süs püs sevme oranınıza göre değişir bence. Severseniz yük gelmez :KK70:

Bacım sen Nil Karaibrahimgil misin ki kendin alacaksın,damat adayi almadiktan sonra ne anlamı var ki 🤔
Günlük kullanım için daha uygun modeller de var zaten.
Bence alma,farklı bir şey al.
Bacım damat adayı ile ilgili sıkıntılar var. Çalkantılı biraz. Olursa benim 2. Evlilik olcak zaten. Ama onla olana kadar kendim alayım takyım takayım diyom ya. Bi de onla olana kadar diye beklemek istemiyorum ya 🙂 Eğer olursa da ona da üç taş veya beş taş veya sıra taş aldırırım 😈😂

Bacım sen Nil Karaibrahimgil misin ki kendin alacaksın,damat adayi almadiktan sonra ne anlamı var ki 🤔
Günlük kullanım için daha uygun modeller de var zaten.
Bence alma,farklı bir şey al.
Kız alt tarafı mercimek kadar pırlanta. Hadi olsun olsun aşurelik buğday kadar. O kadar anlam yüklemeye ne gerek var? Aklı kısa adamların inisiyatifine mi kaldı heveslerimiz :KK30:

Bacım damat adayı ile ilgili sıkıntılar var. Çalkantılı biraz. Olursa benim 2. Evlilik olcak zaten. Ama onla olana kadar kendim alayım takyım takayım diyom ya. Bi de onla olana kadar diye beklemek istemiyorum ya 🙂 Eğer olursa da ona da üç taş veya beş taş veya sıra taş aldırırım 😈😂
Tek taşın anlamı ama evli/ sözlü vs olmak değil mi genelde ? Başka takılara baksaniz

Benim tektasim cok guzeldi. Ellerimi yikarken cikartiyodum bebek gibi bakiyodum...takiliyo ama ozellikle buyuk tasta insan korkuyo bi sey olcak diye. Kendinize tektas mi alacaksiniz? Sevgilinjz de varmis. Onun gorevini neden siz yapiyosunuz adama ortamlarda bosu bosuna puan kazandirmayin bence🤝🏻

Kız alt tarafı mercimek kadar pırlanta. Hadi olsun olsun aşurelik buğday kadar. O kadar anlam yüklemeye ne gerek var? Aklı kısa adamların inisiyatifine mi kaldı heveslerimiz :KK30:
Kalmasın da ; kendimce düşüncemi yazdım,yahu benim parmağıma hiç bir şey yakışmıyor.
Belki de o yuzden hiç hevesim yoktur.
Ama şimdi tek taş + pırlanta denilince daha ziynet gibi değilde anlamca derin bir şey düşünüyor ya insan,ona istinaden şey ettiydim 😀
Ha diyeceksiniz ki sen teklifini nasıl aldın ; bırakın yüzük almayı 0,5'lik hayat su bile alan yok bana 😀😀

Pırlanta yüzüklerimi günlük takmayı geçtim ara sıra takmaya bile üşeniyorum. Alyansı bile zar zor takıyorum aklıma geldikçe.
Her an hiç çıkarmadan kullananlara özeniyorum ben boğuluyorum gibi rahatsız oluyorum,kolye küpe buna her şey dahil.
Gündüz takıp eve gelir gelmez çıkartanlardanım aksesuarları

X