- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
Benim prolaktinimi yükseltti galibaAy mükemmel bir şey bu canım, ben de bu ay regl olursam başlayacağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim prolaktinimi yükseltti galibaAy mükemmel bir şey bu canım, ben de bu ay regl olursam başlayacağım inşallah
Merhaba, yazınız dikkatimi çekti. Brokoli kürü nasıl oluyor acabaBende aynı şekilde düşündüm, benim döngümde 26 günde bir bana çok kısa geliyordu. Ben 9-10 sene önce yaptım soğan suyunu arkadaşım ile beraber hamile kalmıştık, şimdi 2. Çocuk istiyoruz tekrar soğan kürü yapacağım ama şuan brokoli kürü yapıyorum rahim kanallarında yapışıklık ya da fibrokist vs varsa diye .
Sogan kurunu yaptiginiz ayda mi hamilelik oldu yoksa adet sonrasi diger ayda mi?Bende aynı şekilde düşündüm, benim döngümde 26 günde bir bana çok kısa geliyordu. Ben 9-10 sene önce yaptım soğan suyunu arkadaşım ile beraber hamile kalmıştık, şimdi 2. Çocuk istiyoruz tekrar soğan kürü yapacağım ama şuan brokoli kürü yapıyorum rahim kanallarında yapışıklık ya da fibrokist vs varsa diye .
Diğer ay canım, şimdi de brokoli kürü yaptım bu ay hamileyim ilgisi olur mu bilmiyorum Saraçoğlu dinleyebilirsinizSogan kurunu yaptiginiz ayda mi hamilelik oldu yoksa adet sonrasi diger ayda mi?
Brokoli kürünü nasıl yaptınız acaba, ben şuan soğan kürünü yapıyorum adetimin4. Günü. 5 cm lik önemsiz gözüken bir kist çıktı. Brokoli kürünüde anlatırmısınızDiğer ay canım, şimdi de brokoli kürü yaptım bu ay hamileyim ilgisi olur mu bilmiyorum Saraçoğlu dinleyebilirsiniz
Aynı bu şekilde canımBrokoli kürünü nasıl yaptınız acaba, ben şuan soğan kürünü yapıyorum adetimin4. Günü. 5 cm lik önemsiz gözüken bir kist çıktı. Brokoli kürünüde anlatırmısınız
Çok teşekkür ederim peki ne zaman başlasam daha iyi olur şuan slogan kürünü yapıyorum adetimin 4.günü. Aynı zamanda brokoli kürünüde yapayım mı yoksa bittikten sonra mı başlasam hayırlı olsun bebeğiniz için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAynı bu şekilde canım
Kaynamaya başlayan suyun içine yıkanmış brokolileri atın ve 5 dakika kadar haşlanmasını sağlayın. Haşlanan brokoliler, tencere içinde birkaç dakika demlenmeli. Demlendikten sonra brokoli suyunu süzün ve 2 farklı kaba ayırın. Tüketeceğiniz günlerde taze olarak demlemeye özen gösterin.
Soğan kürü bitince başlayın canımÇok teşekkür ederim peki ne zaman başlasam daha iyi olur şuan slogan kürünü yapıyorum adetimin 4.günü. Aynı zamanda brokoli kürünüde yapayım mı yoksa bittikten sonra mı başlasam hayırlı olsun bebeğiniz için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sogan kuru adet vaktinde yapilmiyor ama. Sonra daha sorun olmasin size bence dikkat edinÇok teşekkür ederim peki ne zaman başlasam daha iyi olur şuan slogan kürünü yapıyorum adetimin 4.günü. Aynı zamanda brokoli kürünüde yapayım mı yoksa bittikten sonra mı başlasam hayırlı olsun bebeğiniz için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben onu doktora sordum çok etkilemez dedi, inşallah bakalım bir sorun olmazSogan kuru adet vaktinde yapilmiyor ama. Sonra daha sorun olmasin size bence dikkat edin
Hayit otu kullanmayi dene bide, bende alcam inşallahBen gebelik için içeceğim canim inşallah vesile olur. Olmasa da faydasi var diyorlar. Evet benimde bana Cook kisa geliyor dediğin gibi ilk regl yillarimda 30 gün falandi 28 27 25 diye düştü şimdi 22 günde oluyorum ortalama cok kisaldi. O yuzden yumurtlamayi kaciriyorum diye düşünüyorum. Adet biter bitmez yumurtlama oluyor galiba bende
Denedim canim o da 3 4 gün öne çekti hepHayit otu kullanmayi dene bide, bende alcam inşallah
Off co karışık seyler yaDenedim canim o da 3 4 gün öne çekti hep
Ben çok kür denedim incir kürü, bal çörek otu, hayıt, soğan hic biri iyi gelmedi bana ama hayıt kullandığımdan beri adet öncesi hiç meme hassasiyetim ve gerginlik olmuyorOff co karışık seyler ya
Bende cok denedim amaan yaBen çok kür denedim incir kürü, bal çörek otu, hayıt, soğan hic biri iyi gelmedi bana ama hayıt kullandığımdan beri adet öncesi hiç meme hassasiyetim ve gerginlik olmuyor